eTrebinje
Sponzorisano

NIKAD VEĆI IZBOR IGARA I SPECIJALA : 10 kvota na LŠ o kojima se priča

Izvor:

Fotografija:


Kladionica Meridian spremila je nikad veći izbor igara i specijala na posljednje mečeve osmine finala Lige šampiona, a ovo je 10 kvota o kojima se najviše priča.

Juventus – Atletiko Madrid X, kvota 3.50

Iako su Atletiku oba lijeva beka povrijeđena i Dijego Simeone ima problem u sastavljanju tima, umrtviće “Jorgandžije” ovaj meč. Simeone zna kako da sačuva vođstvo, a na vama je da to iskoristite.

Juventus – Atletiko Madrid- gol glavom na meču     

Kvota na to da će Juventus dati gol glavom je 4.00, a kvota na Atletiko je 4.50. Sa skakačima kakve imaju ova dva tima, nešto od ova dva tipa mora da se desi.

Mančester siti – Šalke gost 1+, kvota 2.02

Dupliraćete vaš ulogu ukoliko odigrate da će Siti primiti gol na ovom meču. A, zna se da je njihova odbrana malo puta ove sezone ostala nesavladana i da igraju na gol više.

Mančester siti – Šalke I1+&II1+, kvota 1.47

Siti će takođe postizati dosta golova na ovom meču, a prava je sigurica da će tresti mrežu gostiju u oba poluvremena.

Mančester siti – Šalke, Aguero daje drugi gol na meču, kvota 3.00

LŠ je glavni cilj Mančester sitija ove sezone, a Serhio Aguero je malo zatajio u prošlom kolu Premijer lige. Eto šanse da se trgne, te da pogodite kvotu 3.00 na njega.

Barselona – Lion, 2+ gola na meču za 15 minuta, kvota 7.00

Barsa će žestoko napasti od prvog minuta, a odbrana domaćina umije da bude nesigurna, tako da je moguće i da Lion postigne neki gol na statu. Kvota 7 je poklon.

Barselona – Lion, 4-6, kvota 2.42

Najavili smo goleadu, a ukoliko do nje dođe i ovo je jedna od kvota koju morate iskoristiti.

Barselona – Lion 1-1, kvota 1.70

Mučila se Barsa u prvom meču, sada će Mesi i drugovi biti motivisani da od samog stata pokažu ko je gazda.

Bajern – Liverpul, pobjeda od tačno 1 gola razlike

Ovakva pobjeda za Bajern daje kvotu 3.75, a u slučaju Liverpula kvota je 7.00. Nije bilo mnogo šansi na prošlom meču, tako ni ovde nećemo vidjeti goleadu i možda će samo taj jedan gol i odlučiti pobjednika.

Bajern – Liverpul 0-2, kvota 2.11

Ako je suditi po prvom meču, ovdje nikako ne mogu pasti tri gola. A, onda je kvota 2.11 na tvom tiketu stvarno neophodna.


Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više