eTrebinje
Ostali sportovi

Odličan nastup PVK “Leotar” u Korčuli i Mostaru

Izvor:

Fotografija:


U organizaciji Plivačkog kluba „ Orka “ iz Mostara 27.04.2019. godine, na Sveučilišnom  bazenu u Rodoču održano je takmičenje pod nazivom „ Prvi Sveučilišni kup “. Suorganizator mitinga je Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru – Studij Kineziologije i Sportski savez Grada Mostara.

Učešće je uzelo dvanaest klubova  iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Republike Srpske sa 217 plivača, od čega je 124 u muškoj i 93 u ženskoj konkurenciji.

Plivački vaterpolo klub „ Leotar “ predstavljalo je sedam plivača: Zarije Miladinović, Srđan Kurtović, Ksenija Stanković, Ines Radulović, David Miladinovi, Elena Škoro i Igor Radulović.

Na ovom takmičenju posebno se istakao Zarije Miladinović koji je osvojio bronzanu medalju u disciplini 25 metara slobodno.

Druga grupa plivača uzela je učešće na plivačkom mitingu „ Korkyra  2019 “, koji se održao 27.04. – 28.04.2019. godine na Korčuli u organizaciji Korčulanskog plivačkog kluba. Takmičenje se održavalo na Gradskom bazenu Gojko Arneri na Šetalištu Frana Kršinića u Korčuli.

Učešće je uzelo deset plivačkih klubova, devet iz Hrvatske i naš klub iz Republike Srpske sa 242 plivača, od čega je 150 u muškoj i 92 u ženskoj konkurenciji.

Plivački vaterpolo klub  „ Leotar “, predstavljalo je sedam plivača : Luka Ratković, Milan Bajčetić, Radivoje Koprivica, Sara Ratković, Lara Pujić, Kristina Turnić i Lidija Bajčetić.

Na ovom takmičenju posebno se istakla Lidija Bajčetić koja je osvojila dvije medalje, zlatnu medalju u disciplini 25 metara delfin i bronzanu medalju u disciplini 50 metara prsno.

eTrebinje


Povezane vijesti

PVK Leotaru 30 medalja na Međunarodnom mitingu “Srđan i Maksim”

eTrebinje

14 medalja za plivače PVK „Leotar“ u Nikšiću

eTrebinje

Članovi PVK „Leotar“ osvojili pehar i 66 medalja

eTrebinje

Plivači  PVK „ Leotar “ osvojili 21 medalju  na Međunarodnom memorijalnom mitingu „Mladost kup 2021 – Branko Mićin“ u Banjaluci

eTrebinje

Potvrđen kvalitet – Pehar i osamdeset četiri medalje plivačima PVK “Leotar”

eTrebinje

Odličan nastup plivača Leotara na “Mimoza Kupu” – Miloš i Helena osvajači medalja

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više