eTrebinje
Odbojka Sport

Pioniri Ljubinja odbranili titulu prvaka BiH

Izvor:

Fotografija:


Najmlađa selekcija Odbojkaškog kluba Ljubinje i ove godine pokazala je da joj nema ravne u Bosni i Hercegovini.

Minulog vikenda u Brčkom, na završnom turniru Pionirskog prvenstva BiH, Ljubinjci su prvo savladali Domaljevac sa 3:0, potom i domaće Jedinstvo sa 3:2 – i odbranili titulu prošlogodišnjeg prvaka.

Za najboljeg igrača ovog završnog turnira proglašen je korektor Ljubinjaca Milijan Kovač, koji nam je u kratkoj izjavi rekao:

 –Nakon niza dosadašnjih uspjeha, od nas se, budimo realni, ovaj uspjeh i očekivao. Mada smo do pobjedničkog pehara ovog puta došli tek kada smo u dramatičnom finalu – i tek u petom setu – sa 15:13 uspjeli da nadigramo raspoloženu ekipu domaćina. Zato nam je ovaj trijumf još draži, a i meni je posebna čast što sam u takvoj konkurenciji proglašen za najboljeg igrača!

 Milijan je inače bratić Milorada Kovača, poznatog ljubinjskog odbojkaškog internacionalca, koji sada živi i radi kao trener u Grčkoj. Đak je prvog razreda ljubinjske gimnazije, s pravom nastupa za pionirsku selekciju, i za sada, čini se, ide stričevim stopama.

radiotrebinje.com / Žarko Janjić


Povezane vijesti

Ljubinje polako odumire: Ulice prazne, mladi se ne vraćaju

eTrebinje

Opljačkana kladionica u Ljubinju

eTrebinje

Ljubinje: Upitan opstanak peradarske proizvodnje (VIDEO)

eTrebinje

Napali policajce u Ljubinju, jednom slomili šaku

eTrebinje

„Ljubinju i Stocu po milion KM pomoći“

eTrebinje

Ukrao novac iz novčanika: Uhapšen lopov iz Ljubinja

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više