eTrebinje
Trebinje

Vodotokovi pod kontrolom

Izvor:

Fotografija:

gradska-uprava-trebinje
Grad Trebinje

Vodotokovi na području Trebinja su pod kontrolom, situacija je stabilna, a najavljene padavine ne bi trebalo značajnije da ugroze područje grada uz korito rijeke Trebišnjice, zaključak je današnjeg sastanka Gradskog štaba za vanredne situacije.

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić rekao je da je jedan od zaključaka današnjeg sastanka da je grad, uz pomoć Republičke uprave Civilne zaštite, spreman da određeni dio materijalno-tehničkih sredstava i ljudstva stavi na raspolaganje ugroženim opštinama u Srpskoj. 

Direktor gradskog Javnog preduzeća “Ekologija i bezbjednost” Stevan Bekan rekao je da su službe Civilne zaštite podigle stepen pripravnosti iz preventivnih razloga i da će pratiti situaciju u gradu, kako bi se, zajedno sa ostalim nadležnim službama za vanredne situacije, pravovremeno reagovalo ukoliko bude bilo potrebe. 

Na sastanku su, osim predstavnika Gradske uprave, prisustvovali i predstavnici preduzeća “Hidrelektrane na Trebišnjici”, “Vode Srpske”, kao i komunalnih i vatrogasnih službi. 


Povezane vijesti

Gacko: Voda ušla u kuće; Prekinuta putna komunikacija sa Nevesinjem (VIDEO)

eTrebinje

Fačaci u problemima: Obilne padavine nanijele velike štete, bujice plavile imanja i objekte (FOTO)

eTrebinje

Najavljene obilne padavine, Ministarstvo upozorilo na poplave

eTrebinje

“Kapa dole momče!” Zbog onoga što je uradio u poplavljenom Sarajevu, čitav Balkan mu aplaudira

eTrebinje

Situacija u Jablanici se stabilizuje, šteta velika

eTrebinje

Crni dani za Njemačku: Nikada nismo vidjeli ovakvu katastrofu, ovo je užasno (Video)

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više