eTrebinje
Trebinje

Promocija Trebinja u blizini aerodroma u Crnoj Gori

Izvor:

Fotografija:


I ove godine tokom jula i avgusta mjeseca, koji predstavljaju “špic” turističke sezone u susjednoj Crnoj Gori, Trebinje će biti promovisano putem reklamnih bilborda.

Bilbordi su smješteni na veoma tranzitnim i frekfentnim lokacijama pored magistralnih puteva u neposrednoj blizini međunarodnih aerodroma Podgorica i Tivat.

Realizacijom ove aktivnosti, koja predstavlja dio promotivne kampanje “Go Trebinje”, u skladu sa vizijom boljeg pozicioniranja Trebinja kao turističke destinacije, intezivirana je i pojačana promocija Trebinja na primarnim i usko interesnim turističkim tržištima.

TO Trebinje


Povezane vijesti

Uspješan početak promotivne kampanje “LJETUJ U TREBINJU”

eTrebinje

Trebinjski Grad sunca spremno dočekuje goste (Video)

eTrebinje

Trebinje optimistično dočekuje sezonu uprkos problemima zbog epidemije

eTrebinje

UTICAJ KORONA VIRUSA U Trebinju već otkazano preko 20.000 noćenja (Video)

eTrebinje

Raznovrsna turistička ponuda Trebinja na Sajmu u Beogradu

eTrebinje

Profesori i studenti Ekonomskog fakulteta iz Beograda na štandu Turističke organizacije grada Trebinja

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više