eTrebinje
Trebinje Sport

Pehar Olimpijade ide u Goricu

Izvor:

Fotografija:


Ekipa „Gorice“ pobjednik je 63. Olimpijade u malom fudbalu „Jelen kup 2019“!

Goričani su do trofeja stigli pobjedom u finalnom meču protiv ekipe „Donjih Polica“, boljim izvođenjem penala 5:4, nakon 1:1 u regularnom dijelu susreta.

Prošlogodišnji pobjednici olimpijade ekipa „Hrupjela“ morala se zadovoljiti trećim mjestom, do kojeg je stigla pobjedom u utješnom finalu protiv „Gornjih Hrupjela“ rezultatom 3:1.

Pobjednicima Olimpijade, uz prelazni i stalni pehar i medalje, pripala je i novčana nagrada od 3.000 KM, drugoplasirana ekipa je nagrađena za 1.500, a treća sa 600 KM.

Za najboljeg igrača ovogodišnjeg kvartovskog turnira u malom fudbalu proglašen je Aleksa Lojović iz „Gorice“, najbolji strijelac je Dejan Janjoš iz „Gornjih Hrupjela“ sa 10 golova, najbolji golman Veljko Tubić iz „Donji Polica“, a iz ovog tima je i najperspektivniji igrač Filip Kolak.

Organizator Olimpijade u malom fudbalu je JU Trebinjesport, a pokrovitelj Grad Trebinje.

radiotrebinje.com


Povezane vijesti

Počela jubilarna 65. Olimpijada u malom fudbalu

eTrebinje

Ekipa HRUPJELA pobjednik 64. Olimpijade (FOTO/VIDEO)

eTrebinje

Basketaši Srbije bronzani na Olimpijskim igrama

eTrebinje

Počela Olimpijada u malom fudbalu – 12 kvartovskih ekipa u borbi za pehar

eTrebinje

Nevesinjska olimpijada od 8. Do 15. Avgusta

eTrebinje

Rusija suspendovana sa svjetskih takmičenja, ni na OI ni na Mundijal

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više