eTrebinje
Košarka

Komšija Paspalj (Video)

Izvor:

Fotografija:


Reprezentativci Srbije , predvođeni selektorom Aleksandrom Đorđevićem, prije nekoliko mjeseci priredili su iznenađenje legendi naše košarke Žarku Paspalju.

Posjetili su ga u dvorištu na Vračaru gde je sredio teren i pretvorio ga u pravu košarkašku i sportsku oazu za svu djecu iz komšiluka.

Uoči starta Svjetskog prvenstva pogledajte ovu priču koja nas uči o prijateljima i prijateljstvu, podršci, solidarnosti i zajedništvu.

Košarkaški savez Srbije se zahvaljuje svima koji su učestvovali u projektu, počev od generalnog sekretara Dejana Tomaševića, inicijatora ideje, do studenata sa FEFA koji su snimali film, njihove profesorke Bojane Maljević, i svih dragih ljudi koji vole Paspalja i košarku.

Muzika: THCF


Povezane vijesti

Simulator koji ne griješi prognozirao prvaka, dokle idu “Orlovi”

eTrebinje

ORLOVI PALI NA PENALU: Srbija opet ostala bez Evropskog prvenstva

eTrebinje

Srbija sigurna protiv Portorika

eTrebinje

ZLATNI MOMCI 6/6: “Je l’ sad shvataš sine?”

eTrebinje

Simultanka Bogdanovića – Srbija bolja od Italije za prvo mesto u grupi!

eTrebinje

ZLATNI MOMCI – “Sirtaki otpisanih” (Video)

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više