eTrebinje
Fudbal Video

Igrač sarajevske Vrbanjuše: Svečano se zaklinjem da se više neću drogirati (Video)

Izvor:

Fotografija:


Trener sarajevskog niželigaša FK Vrbanjuša Alija “Braco” Hadžiosmanović objavio je komičan video klip iz svlačionice svog kluba u kojem se jedan njegov igrač zakleo da će prestati s “drogiranjem”.

Video klip je snimljen uoči lokalnog derbija između Vrbanjuše i Vratnika, a na njemu se može vidjeti specifičan način na koji Hadžiosmanović “motiviše” svoje igrače, posebno jednog nogometaša koji se prije početka utakmice morao i dokazati da je spreman za igru.

Savjeti da se ne drogira !

Gepostet von Alija Braco Hadžiosmanović am Sonntag, 22. September 2019

Prije svega, neimenovani igrač je morao dokazati svoju spremnost time što je uradio pet sklekova, nakon čega se pred Bracom i čitavom ekipom zakleo da će biti “častan igrač i čovjek”.

Video klip je Hadžiosmanović objavio na svom Facebook profilu, gdje je napisao kako je savjetovao svog igrača da se ne “drogira”. Naravno, ne postoji indicija da je riječ o ozbiljnoj optužbi i sve je dio šaljive Bracine motivacije.

KLIX


Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više