eTrebinje
Republika Srpska Najnovije

Počela nova školska godina

Izvor:

Fotografija:


U osnovnim i srednjim školama u Srpskoj danas je počela nova školska 2019/2020 godina. U ovu školsku godinu, upisano je 9.293 prvačića.

Ministarka Natalija Trivić, koja će danas posjetiti Osnovnu školu “Ivan Goran Kovačić” u Banjaluci, rekla je da je sve spremno za početak nove školske godine.

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović uputila je čestitku učenicima i roditeljima, učiteljima i nastavnicima, kao i zaposlenima u školstvu, povodom nove školske godine. Cvijanovićeva je prvačićima poželjela da donese posebnu radost koja će im ostati u najljepšem sjećanju.

Čestitku je uputio i premijer Radovan Višković.

Povodom početka školske godine, MUP je počeo akciju “Zaštitimo djecu u saobraćaju” radi što sigurnijeg učešća djece školskog uzrasta u saobraćaju.

Agencije


Povezane vijesti

Trivić: Prijedlog da nastava počne 1. septembra, sa časovima od 45 minuta

eTrebinje

Đaci 1. septembra sjedaju u klupe uz poštovanje mjera?

eTrebinje

KOLEKTIV ŠKOLE Jovan Jovanović Zmaj učenicima i roditeljima: U ovoj školskoj godini odnijećemo dvije pobjede

eTrebinje

Trebinjski osnovci u humanoj misiji (VIDEO)

eTrebinje

Humanost na djelu: Bazar za pomoć socijalno ugroženim đacima (Video)

eTrebinje

Pokažimo djеci kako sе bеzbjеdno učеstvujе u saobraćaju!

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više