eTrebinje
Najnovije Trebinje

Sreća u domu Stajića: Postali roditelji nakon 23 godine borbe

Izvor:

Fotografija:


Bračni par Stajić iz Trebinja poslije 23 godine borbe uspjeli su da postanu roditelji zahvaljujući vantjelesnoj oplodnji, u čemu im je pomogla i trebinjska Gradska uprava.

U kuću Marije /46/ i Budimira /59/ Stajića danas su stigli blizanci Snežana i Nikola. Iz Banjaluke su doletjeli helikopterom Helikopterskog servisa Republike Srpske.

Novopečeni majka i otac nisu krili oduševljenje što u naručju drže potomke. Otac Budimir poručuje da ne treba odustati već se boriti, jer su djeca smisao života.

Srećni roditelji ističu da u borbi za potomstvo nisu bili sami i da su im odlazak na vantjelesnu oplodnju u Češku pomogli Gradska uprava i Udrženje “Bebe” iz Trebinja. Ovaj, peti pokušaj vantjelesne oplodnje, bio je posljednji i uspješan.

Stajići kažu da veliku zahvalnost duguju bivšem gradonačelniku Luki Petroviću i sadašnjem Mirku Ćuriću.

Najveća podrška, napominju, stigla je iz Udrženja porodica sa problemom steriliteta “Bebe” i predsjednika Snežane Misite, po kojoj su i nazvali kćerku da bi joj zahvalili.

“Drago mi je i ponosna sam. Snežani želim lakši život, ali da bude uporna kao ja”, kaže Misita.

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić ističe da je ovo samo još jedan od dokaza da se isplati ulagati u porodicu.

Udruženje “Bebe” uručilo je danas zahvalnice Bobanu Kusturiću iz Helikopterskog servisa Republike Srpske, koji su majku odvezli na porod u Banjaluku i vratili, generalnom direktoru “Elektroprivrede Republike Srpske” Luki Petroviću i gradonačelniku Mirku Ćuriću.


Povezane vijesti

Žene vraćene iz klinike: U budžetu nema novca za vantjelesnu oplodnju

eTrebinje

Više od 600 parova u 2020. zatražilo pomoć pri vještačkoj oplodnji

eTrebinje

Snježana i Nikola unijeli neopisivu radost u dom Stajića (Video)

eTrebinje

Odobreni svi zahtjevi za vantjelesnu oplodnju

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više