eTrebinje
Republika Srpska

Žunić: Višković da smijeni ministra Petričevića

Izvor:

Fotografija:


Igor Žunić, predsjednik Kluba SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske je tokom skupštinske rasprave rekao da nije prijatno čuti što Vjekoslav Petričević, ministar privrede i preduzetništva, nije znao odgovoriti na pitanje narodnih poslanika koje poreze i doprinose plaćaju privrednici u RS.

Podsjećanja radi, Draško Stanivuković, poslanik PDP-a na Aktuelnom času je pitao ministra Petričevića da nabroji poreze i doprinose koje privrednici plaćaju, što Petričević nije bio u stanju i rekao da će poslanik odgovor dobiti pisanim putem.

“Mogu da shvatim da čovjek može da se zbuni, i ne može dati odgovor u trenutku, ali moram da kažem da ovo nije bilo prijatno slušati”, rekao je Žunić.

Zbog ovog odgovora Stanivuković je zatražio od Radovana Viškovića, predsjednika Vlade RS, da smijeni ministra Petričevića.

Dejan Šajinović/Nezavisne novine


Povezane vijesti

SNSD traži ostavku gradonačelnika! Stanivuković: Stavite opoziv na dnevni red

eTrebinje

Vlada udaljila Zeljkovića sa mjesta direktora Instituta

eTrebinje

Stefanovića smijenili najbliži saradnici: Kad dođe do sukoba, svi se pokoravaju onom ko je moćniji

eTrebinje

RADOVAN KOVAČEVIĆ: Ako dođe smjene Vijeća ministara, ulazimo u najveću krizu od Dejtona do danas!

eTrebinje

Nastavljena čistka: Vlada smijenila Lovrićevu i Šipovca

eTrebinje

SMIJENJENI GORAN I MARINA SELAK: Vlada Republike Srpske donijela odluku na vanrednoj sjednici

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više