eTrebinje
Najnovije Trebinje

Trebinjac MILAN JANKOVIĆ najbolji na osnovnim studijama mašinstva u Beogradu

Izvor:

Fotografija:


Trebinjac Milan Janković najbolji je student osnovnih studija Mašinskog fakulteta u Beogradu u akademskoj 2018/2019. godini.

Priznanja najuspješnijima – studentu generacije, te najboljima na osnovnim i master studijama – uručena su na svečanoj akademiji „Izvrnost sada i u svemu“, kojom je Mašinski fakultet Univerziteta u Beogradu obilježio dva značajna datuma u svojoj istoriji – 71 godinu od osnivanja i 146 godina od uvođenja nastave o mašinama u obrazovni sistem Srbije.

Milan Janković među nagrađenima (treći s lijeva)

Sa dodjele priznanja

Za web stranicu ove visokoškolske ustanove naš mladi sugrađanin kaže da ga je ljubav prema automobilima opredijelila da upiše mašinstvo, te da planira da nastavi školovanje na master studijama – Modul za motorna vozila.

Dodaje da ne postoji poseban recept za uspjeh, ali da je veoma počastvovan priznanjem.

„Biti najbolji student je veliko zadovoljstvo. U osnovnoj i u srednjoj školi bio sam vukovac, ali je nekako promaklo da budem đak generacije, a sada sam na Mašinskom fakultetu dobio priliku da budem – najbolji među najboljima“, kaže Janković.

RT


Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više