eTrebinje
Košarka Video

Srpsko čudo u Denveru: Jokić u poslednjoj sekundi “srušio” Filadelfiju (Video)

Izvor:

Fotografija:


Srpski košarkaš Nikola Jokić odigrao je možda i najbolju utakmicu ove sezone, u kojoj je na sekundu do kraja postigao pobjedonosni koš. Zahvaljujući ovom obrtu, Denver je pobedio Filadelfiju rezultatom 100:97.

Ekipa iz Kolorada gubila je tokom čitavog meča, na početku poslednje dionice Nagetsi su imali zaostatak od 21 poena, ali su u završnici uspjeli da se vrate i da košem Jokića dođu do pobjede.

Srpski centar prethodno je imao veliku ulogu u samom povratku postigavši neke važne poene u poslednjim minutima, ali to nije bilo dovoljno da Denver u 48. minutu ima prednost, prenosi B92.

Posle koša Džamala Marija, Nagetsi su bili na svega -1, a kako je Horford promašio trojku na 15 sekundi do kraja, domaći tim je imao poslednji napad na meču.


Povezane vijesti

Jokić je pre 22 godine “izabrao” Denver (FOTO)

eTrebinje

Nikoli Jokiću ugovor od čak 264.000.000 dolara

eTrebinje

Jokić odlučio: Neću igrati za Srbiju

eTrebinje

Nikola Jokić dobija najveći ugovor u istoriji košarke – Nevjerovatna cifra

eTrebinje

Životna priča Nikole Jokića: “Razmišljao sam o povratku, nisam mogao da uradim nijedan sklek”

eTrebinje

Sedmog februara 2011. godine: “Niko neće na basket”. Sedmog februara 2021. godine: “Dao je 50 poena u NBA ligi…”

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više