eTrebinje
Trebinje

Formiran Gradski odbor Poligrafa

Izvor:

Fotografija:

ТРЕБИЊЕ, 16. НОВЕМБРА /СРНА/ - У Требињу је данас формиран Градски одбор Политичког грађанског фронта Полиграф, а за предсједника је изабран Зоран Анђушић, одборник у Скупштини града.

U Trebinju je danas formiran Gradski odbor Političkog građanskog fronta Poligraf, a za predsjednika je izabran Zoran Anđušić, odbornik u Skupštini grada.

Anđušić je rekao novinarima da je Poligraf nova politička snaga koja će ponuditi novu političku priču.

“Mi ćemo kritikovati sve one stvari koje nisu dobre, ali i nuditi rješenja. Nećemo se baviti populističkom politikom i nastojaćemo da pohvalimo sve ono što je dobro. Želimo da do narednih lokalnih izbora budemo prepoznati kao konstruktivna opozicija u Trebinju”, istakao je Anđušić.

On je rekao da je u Trebinju već formirano 11 mjesnih odbora koji su dali delegate za večerašnju Izbornu skupštinu.

Predsjednik Političkog građanskog fronta Poligraf Zoran Talić rekao je da će ova partija u Trebinju, kao i u Banjaluci, djelovati isključivo projektno i programski.

“Naš cilj je da budemo u direktnoj komunikaciji sa građanima, da identifikujemo njihove probleme na terenu i za njih tražimo rješenja koja ćemo nuditi institucijama kako na lokalnom, tako i na republičkom i nivou BiH”, kaže Talić.

On dodaje da za formiranje Poligrafa postoje potrebe u još desetak opština i gradova u Srpskoj, ali da se ide korak po korak.

Talić kaže da je zadovoljan aktivnostima njegove partije na jugu Republike Srpske. 

SRNA


Povezane vijesti

Mediji: Kokeza odbio poligraf

eTrebinje

Trebinjci već prepoznali rad “Poligrafa” (VIDEO)

eTrebinje

U Trebinju osnovano Udruženje građana”Poligraf” (Video)

eTrebinje

Anđušić napustio PDP i priključio se Poligrafu

eTrebinje

1 komentar

Đone Subota, 16.11.2019. at 20:33

Podjeliti krampe i lopate i eto ga, radna akcija. Svako hoće hljeba bez motike. Sve političari…

Odgovor

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više