eTrebinje
Region

PROGRAMERI, VOZAČI, RECEPCIONERI, KNJIGOVOĐE Provjerite atraktivnu ponudu poslova

Izvor:

Fotografija:


U saradnji s portalom posao.hr, Dubrovački dnevnik donosi aktuelne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom.

Workforce, regionalna HR kompanija za svoje klijente zapošljava kandidate na pozicijama Dostavljač u prodaji (m/ž) i Servisni tehničar za dizala (m/ž) u Dubrovniku. Za posao dostavljača u prodaji potrebno je posjedovanje C kategorije i KOD 95, a natječaj je otvoren do 21.12. Za poziciju servisnog tehničara za dizala od kandidata se očekuje SSS mehatroničar (ili SSS elektrotehničkog, elektroničkog ili strojarskog smjera) i posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Ostale uvjete i linkove za prijave potražite ovdje.

Nebo, obrt za završne građevinske radove zapošljava 2 djelatnika u Dubrovniku na poziciji Radnik na završnim radovima u graditeljstvu (m/ž). Natječaj je otvoren do 20.12. Prethodno radno iskutvo nije potrebno. Detalje prijave potražite na linku.

Wüstenrot stambena štedionica u potrazi je za Voditeljem tima (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik. Za ovu poziciju je potrebno radno iskustvo od 1 godine i vozačka dozvola B kategorije. Detalje prijave pronađite na linku.

Manus medici d.o.o. zapošljava na poziciji kozmetičar (m/ž). Posao obuhvaća njegu lica i tijela, mehaničko čišćenje lica i masaže. Mjesto rada je Dubrovnik. Nude se posebne pogodnosti iznadprosječnih primanja i postotka od odrađenih tretmana. Potrebna je osoba koja je voljna usavršavati se uz dodatne edukacije te je predana poslu. Očekuje se minimalno jednogodišnje radno iskustvo i poznavanje engleskog jezika. Prijavite se putem linka.

Eko taxi traži vozače (m/ž) na području Dubrovnika. Idealni kandidati posjeduju vozačku dozvolu B kategorije i aktivno voze, spremni su za rad u smjenama, posjeduju razvijene komunikacijske vještine. Marljivost, snalažljivost i odgovornost u radu kvalitete su koje očekuje poslodavac. Na ovaj se posao prijavite čim prije klikom na link.

Šabadin d.o.o. zapošljava na poziciji vozač autobusa (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik. Potrebno je posjedovanje vozačke dozvole kategorije D. Postoji mogućnost dogovora s poslodavcem oko smještaja, a nude se i stimulativna primanja. Prijavite se čim prije, a kako ostvariti prijavu pogledajte ovdje

Mačus d.o.o. zapošljava na poziciji pomoćni knjigovođa (m/ž) za rad u Dubrovniku. Prijave su otvorene do 30.11. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, dok radno iskustvo nije važno. Posao obuhvaća materijalno i financijsko knjigovodstvo. Postoji mogućnost zapošljavanja i pripravnika. Potražite detalje o prijavi na linku.

Smještaj i to d.o.o. iz Dubrovnika u potrazi je za recepcionarem (m/ž). Prijave su otvorene do 30.11. Osnovi zadaci uključuju doček, odjavu i posluživanje gostiju u skladu s procedurama, aktivnu prodaju i evidenciju dodatnih usluga. Očekuje se odlična pismena i usmena komunikacija na engleskom jeziku, dobro poznavanje dodatnog stranog jezika i poznavanje rada u MS Office programu. Potražite kako se prijaviti na linku.

Bambola MD d.o.o. zapošljava servisera (m/ž) računalne i ostale opreme te prodavača (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, a radno iskustvo nije važno. Natječaj je aktivan do 26.11. Detalje o prijavi potražite ovdje.

PSP net d.o.o. zapošljava 1 Programera (m/ž) za razvoj i održavanje aplikacija financijskog sustava te korisničku podršku za rad u Dubrovniku. Potrebno je osnovno poznavanje rada Microsoft VB jezika te poznavanje rada s bazama podataka (MySQL). Prednost je i poznavanje nekih od web razvojnih okvira. Rok za zaprimanje prijava je 27.11. Detalje o prijavi pronađite putem linka.

Ostale poslove za Dubrovačko-neretvansku županiju potražite putem linka


Povezane vijesti

U tuči u Dubrovniku napadnut Sarajlija, Trebinjac, Dubrovčanin i Makedonac

eTrebinje

Cavtat proglašen za najbolju destinaciju za medeni mjesec u Evropi

eTrebinje

Sin ubio oca u Dubrovniku

eTrebinje

Trebinjski crkveni hor održao koncert u Dubrovniku

eTrebinje

Tragedija u Dubrovniku: U eksploziji u skladištu poginula jedna osoba

eTrebinje

Trebinjci pohrlili u Dubrovnik, a u butigama s one strane granice sve je manje Dubrovčana

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više