eTrebinje
Hercegovina

U akciji “Jedan slatkiš jedno dijete” prikupljen 31 paketić

Izvor:

Fotografija:


U akciji “Jedan slatkiš-jedno dijete”, koju je organizovao Savjet učenika bilećkog Srednjoškolskog centra “Golub Kureš”, prikupljen je 31 novogodišnji paketić za djecu iz socijalno ugroženih porodica u Bileći.

Predsjednik Savjeta učenika Srednjoškolskog centra Anja Ivković rekla je Srni da je cilj akcije obradovati najmlađe, ali i pomoći roditeljima koji nisu u mogućnosti da priušte paketiće svojoj djeci.

“Akcija je već postala tradicionalna i ne sumnjamo da će biti nastavljena sa mnogo više paketića i zadovoljne djece”, navela je Ivkovićeva.

Ona je dodala da Savjet učenika još od 2012. godine svakog decembra organizuje akciju “Jedan slatkiš, jedno dijete”, a bilećki srednjoškolci su i ove godine pokazali humanost i novogodišnjim paketićima obradovali 31 dijete.

SRNA


Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više