eTrebinje
Košarka

LEOTAR U KRIZI Šakotić: Ostali smo bez energije u finišu

Izvor:

Fotografija:


Košarkaši Leotara nalaze se u rezultatskoj krizi. Trebinjci su doživjeli i šesti poraz u posljednjih sedam mečeva. Iako su imali kvalitetne rivale u tom periodu, izabranici Mira Vukoje su sigurno morali da ostvare još koji trijumf kako bi ostali u borbi za plasman u Ligu šampiona.

Zrinjski je slavio u prošlom kolu 79:73, vezao četvrti trijumf i gurnuo Leotar ka borbi za opstanak. Najefikasniji pojedinac u timu Leotara Dejan Šakotić ističe da je meč od starta bio u kontraritmu .

-Sigurno da nas je ovaj poraz umnogome udaljio od borbe za plasman u Ligu za šampiona. Loše smo počeli, igrali smo stalno u grču i bili smo u kontraritmu. Promašili smo puno otvorenih situacija i to nam je donijelo nervozu. Ništa nismo mogli da pogodimo i onda nam se desilo da smo u finišu ostali bez snage. Očito nam je duel protiv Igokee u petak oduzeo dosta energije, pa smo pali u završnici i Zrinjski je to kaznio. Oni su u odličnoj formi i pod novim trenerom su vezali četiri pobjede. Na nama je da nedostatke ispravimo u narednom periodu. Sve je još otvoreno, ali plasman u Ligu za šampiona ne zavisi samo od nas – rekao je Šakotić koji je ubacio 27 poena.

Darko Dragičević/Srpskainfo.com


Povezane vijesti

Leotar savladao Promo u Donjem Vakufu

eTrebinje

Pobjeda košarkaša Leotara u Bregovima

eTrebinje

Pobjeda košarkaša na gostovanju u Bijeljini

eTrebinje

Leotar poražen od Slavije na početku prvenstva

eTrebinje

Mali majstori velikog srca

eTrebinje

Ičelić: Zaslužili smo plasman u ABA 2 ligu

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više