eTrebinje
Trebinje

Trebinjski Fond solidarnosti objavio račune za donacije za borbu protiv virusa korona

Izvor:

Fotografija:

gradska-uprava-trebinje
Grad Trebinje

Trebinjski Fond solidarnosti saopštio je danas da međunarodne organizacije, fizička i pravna lica mogu da uplate donacije za pomoć u borbi protiv pandemije novog virusa korona, u konvertibilnim markama ili devizama.

Iz Fonda solidarnosti su naveli da svako fizičko i pravno lice svojom novčanom uplatom na račun ovog Fonda može da učestvuje u zajedničkoj misiji – da iz novonastale pandemije izađemo kao pobjednici, a da rezultat te pobjede bude solidarnost i odgovornost svih nas.

Sredstva, u konvertibilnim markama, mogu se doznačiti na račun Fonda solidarnosti Trebinje broj:

571-080-00001126-46, otvoren kod Komercijalne banke a.d. Banjaluka, sa svrhom uplate: „Za prevenciju novog virusa korona“.

JIB Fonda solidarnosti Trebinje je: 4404331980003.

Ukoliko živite u inostranstvu ili je riječ o međunarodnoj organizaciji ili preduzeću, a imate želju i mogućnost da pomognete gradu Trebinju u vremenu pandemije virusa korona, otvoren je devizni račun sa sljedećom instrukcijom za uplate:

IBAN: BA395710073900110736, Udruženje građana Fond solidarnosti Trebinje, ulica Cara Lazara 12, Trebinje, BiH, SWIFT code /BIC/: KOBBBA22.

Imajući u vidu veliki broj poziva i prijedloga za dostavljanje pomoći i za upućivanje različitih donacija za borbu protiv virusa korona, Grad Trebinje je otvorio i poseban imejl i telefon namijenjene za sva pitanja i prijedloge o donacijama. Svi koji žele da upute donaciju mogu da se obrate na

Email: press.gradtrebinje@gmail.com ili na telefon broj: 0038759/273-460, lokal 005.

Na ovaj kontakt telefon i imejl adresu mogu da se obrate svi pojedinci, institucije, privrednici, organizacije i svi zainteresovani iz naše zemlje i svijeta.

Radio Trebinje


Povezane vijesti

Hercegovci solidarni i u vrijeme pandemije – trebinjskoj Bolnici do sada donirano 276.870 KM

eTrebinje

U Fond solidarnosti uplaćeno više od 20.000 KM

eTrebinje

Radnici trebinjske Gradske uprave i javnih ustanova u Fond solidarnosti uplatiće 25.000 KM

eTrebinje

Dijela primanja za Fond solidarnosti odreklo se 91 odsto radnika

eTrebinje

ODZIV U ELEKTROSEKTORU DOBAR Petrović: Procenat od plate za Fond solidarnosti je dobrovoljan

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više