eTrebinje
Najnovije Trebinje

Gradski štab zabranio okupljanje na javnim mjestima

Izvor:

Fotografija:


Gradski Štab za vanredne situacije u Trebinju donio je zaključak o zabrani okupljanja na javnim mjestima na području tog grada.
Iz Štaba je saopšteno da se zabranjuje okupljanje u Gradskom parku, Sportsko-rekreativnom centru Bregovi /bazen Bregovi/, izletištu Ubla, izletištu Studenac, igralištima i teretanama na otvorenom, javnim površinama/šetališta na obali Trebišnjice.

Odjeljenje za inspekcijske i poslove komunalne policije grada Trebinja zaduženo je da izvrši sve neophodne radnje, koje se odnose na javno isticanje zabrane, obilježavanje trakom i drugo.

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić donio je i naredbu kojom se s ciljem sprečavanja širenja Kovida-19 svim licima koji imaju prebivalište/boravište u gradu Trebinju zabranjuje kretanje izvan područja grada.

Zabrana se ne odnosi na lica koja posjeduju dozvolu za kretanje izdatu od MUP-a ili potvrdu o potrebi kretanja zbog nesmetanog obavljanja procesa rada izdatu od poslodavca.

Sva lica koja ulaze na područje grada Trebinja dužna su da svoj dolazak najave na broj 121, uz obrazloženje razloga dolaska.

Svi privredni subjekti koji posluju na području grada Trebinja dužni su da najave prijem robe Gradskom štabu za vanredne situacije na broj 121.

Prijem robe može se izvršiti isključivo uz prisustvo predstavnika Gradskog štaba za vanredne situacije, uz prethodnu najavu tačne satnice dolaska robe.

U Trebinju je potvrđen prvi slučaj zaraze novim virusom korona i riječ je o starijem muškarcu iz ovog grada koji je hospitalizovan i testiran na izolacionom odjeljenju trebinjske Bolnice, a prethodno je boravio na jednoj od klinika Univerzitetskog kliničkog centra u Banjaluci.

SRNA


Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više