eTrebinje
Trebinje

Sutra akcija uređenja Grada Trebinja

Izvor:

Fotografija:


Štab za vanredne situacije Grada Trebinja uputio je javni poziv svim jabnim preduzećima ,ustanovama, obrazovnim institucijama, školama, vrtićima, privatnim poslovnim subjektima , nevladinim organizacijama , udruženjima građana , svim građanima Trebinja da se uključe u akciju uređenja našeg grada .

Akcija je planirana za četvrtak 30.04.2020. godine sa početkom u 07:00 časova.

Građanima će biti na raspolaganju besplatan odvoz svog prikupljenog otpada od strane komunalnog preduzeća. Svi zainteresovani za učešće mogu se javiti na besplatan poziv na broj “121” u operativni centar  JU”Ekologija i bezbjednost Trebinje”.

Akcija će se izvesti u skladu sa trenutnom epidemiološkom situacijom uz poštovanja preporuka Štaba za vanredne situacije Grada Trebinja .

Svi učesnici akcije moraju imati zaštitine maske i rukavice koje moraju obezbijedititi direktori nadležnih institucija.

 


Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više