eTrebinje
Najnovije Trebinje

Uprava Hidroelektrana na Trebišnjici se odriče pola martovske plate

Izvor:

Fotografija:


Članovi Uprave Hidroelektrana na Trebišnjici odrekli su se 50 odsto ličnih primanja za mjesec mart u korist Fonda solidarnosti Republike Srpske.

Potvrdio je ovo za Srpskainfo narodni poslanik SNSD i izvršni direktor HET, Ilija Tamindžija, te objasnio da je ova odluka donešena danas i da se tiče četiri člana uprave.

– Iako je preporuka Vlade bila da se rukovodioci i direktori javnih ustanova odreknu 20 odsto od plate, mi smo odlučili da to bude 50 odsto, iz solidarnosti prema našim radnicima – rekao je Tamindžija.

Podsjećamo, u korist ovog fonda, dijela ličnij primanja odrekli su se članovi Vlade Republike Srpske, mnogi poslanički klubovi, privrednici, javna preduzaća, kao i mnogi radnici u javnom sektoru koji od svojih plata izdvajaju pet ili 10 odsto.

Srpskainfo


Povezane vijesti

Ilija Tamindžija objavio da je pozitivan na korona virus

eTrebinje

Višković: Realizovati projekat izgradnje Hidroelektrane “Dabar”

eTrebinje

HET: Primanja zaposlenih u korist Fonda solidarnosti

eTrebinje

HEP je danas, godinu dana nakon tragedije u Platu, dao prvu izjavu!

eTrebinje

GUBICI I DALJE RASTU: Hidroelektrana u Platu ipak neće proraditi u januaru!

eTrebinje

Tamindžija: Male solarne elektrane izuzeti iz postupka dodjele koncesije

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više