eTrebinje
Republika Srpska Vijesti

Tužilaštvo BiH formiralo predmet o nabavci respiratora u RS

Izvor:

Fotografija:


Tužilaštvo BiH formiralo je predmet koji se odnosi na nabavku respiratora na području Republike Srpske, potvrđeno je “Nezavinim” iz ovog tužilaštva.

“Nakon što nam je dostavljena informacija od strane Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA), koja se odnosi na nabavke respiratora na području RS, formiran je predmet i na njemu radi tužiteljski tim”, rekao je za “Nezavisne” Boris Grubešić, portparol Tužilaštva BiH.

Kako smo ranije objavili, SIPA je provjeravala informacije objavljene u medijima, te druge informacije, a koje se odnose na nabavku respiratora za potrebe zdravstvenog sistema u Srpskoj tokom pandemije virusa korona.

Nezavisne


Povezane vijesti

Domaći prah vitamina C – najbolji saveznik u borbi sa koronavirusom

eTrebinje

U Srpskoj kompletno vakcinisan tek svaki četvrti punoljetni građanin

eTrebinje

Republički štab za vanredne situacije RS produžio sve mjere

eTrebinje

Simptome delta soja lako možete pomješati sa alergijom i prehladom

eTrebinje

Delta varijanta korona virusa se širi sve bržim tempom

eTrebinje

“Mladi ljudi na vještačkim plućima” Ljekari zabrinuti kliničkim slikama novozaraženih u Srpskoj

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više