eTrebinje
Region Vijesti

Kosovska policija pretukla dvojicu Srba na Gazimestanu (Video)

Izvor:

Fotografija:


Pripadici kosovske specijalne policije primjenili su silu i uhapsili dva srpska mladića, Stefana Trajkovića (20) i Vojislava Simića(20) iz Kosova Polja, a povod je srpska zastava koju je nosio Vojislav.

Uprkos očekivanjima da će ovaj Vidovdan proteći u miru jer je posjećenost vernika bila znatno manja od proteklih godina, poslije parastosa na Gazimestanu dogodio se incident kada su pripadici kosovske specijalne policije primjenili silu i uhapsili dva srpska mladića, Stefana Trajkovića (20) i Vojislava Simića(20) iz Kosova Polja, pišu „Novosti“.

Prema Stefanovim riječima, policajac je tražio od njegovog druga da skloni odnosno spakuje srpsku zastavu koju je on nosio, ali kada je počelo koškanje između njih dvojice, prišao je da pomogne drugu.

Iako mu policajac nije oduzeo zastavu, pristigli su specijalci ROSU, iz uz primenu sile i udarce strpali ih u vozilo i povezli, ali su ih potom izbacili na magistralni put Priština-Mitrovica.

Mladići koji su zatražili ljekarsku pomoć kazali su da su ih policajci tukli i u autu.

Nezavisne


Povezane vijesti

Srbin ranjen iz vatrenog oružja na sjeveru KiM (VIDEO)

eTrebinje

Širenje tenzija na Kosovu ne prestaje: Albanci pozivaju na bojkot srpskih proizvoda (VIDEO)

eTrebinje

Vučić: “Petorka” mi je rekla šta nas čeka ako ne prihvatimo plan

eTrebinje

Specijalci ROSU pucali na Srbe, jedan ranjen

eTrebinje

„Udarali su me gdje su stigli“ Ispovijest dječaka Lazara koga su danas na Kosovu pretukli Albanci

eTrebinje

Trebinje: Dvoje zaposlenika dio pazara predavali na banku, dio ostavljali sebi

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više