eTrebinje
Tenis Sport

Novak dobio novi užasni nadimak – Đokovid 19

Izvor:

Fotografija:

Serbia's Novak Djokovic (R) celebrates after winning against Greece's Stefanos Tsitsipas during their men's singles quarter-final tennis match at the ATP World Tour Masters 1000 - Rolex Paris Masters - indoor tennis tournament at The AccorHotels Arena in Paris on November 1, 2019. (Photo by Christophe ARCHAMBAULT / AFP)

Novak Đoković je na udaru cijelog svijeta…

Dešavanja sa Adria tura u Zadru označila su Srbina kao glavnog negativca.

I dok se kolege teniseri utrkuju da “pljunu” Noleta, Hrvati ga sada predstavljaju negativcem, a Fracnuzi su otišli korak dalje.

“Lekip” je napravio strip u kojem je Đoković nakaradno predstavljen. On je dobio i nadimak “Đokovid 19” i čini se da su prešli sve granice.

Francuzi su baš udarili jako, a ostaje da se vidi kakvi su Noletovi dalji koraci. Sigurno da Đoković nije očekivao da će mu ovaj turnir napraviti ovoliko problema i da će biti optužen za širenje korone…

Informer

 


Povezane vijesti

Rubljov: Nemam para da platim Novaka da mi bude trener

eTrebinje

Đoković nakon pobjede: Ovo je jedna od najlepših atmosfera u kojoj sam igrao

eTrebinje

Najnovije istraživanje: Ukoliko ste preležali koronu, kao da ste se vakcinisali

eTrebinje

Đokovićeva molba uoči finala Australijan opena

eTrebinje

Rus otkrio: “U SAD stvorena hibridna verzija korone, virus ubio 80 odsto zaraženih”

eTrebinje

Ana Bekuta i patrijarh Porfirije na slavi kod Đokovića (VIDEO)

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više