eTrebinje
Republika Srpska Vijesti

Milorad Dodik: Protesti u Srbiji idu na ruku samo njenim neprijateljima

Izvor: Info Srpska

Fotografija: Arhiva/etrebinje


Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je danas da su protesti u Beogradu usmjereni na destabilizaciju Srbije i njenih regionalnih i međunarodnih pozicija, te da idu na ruku samo neprijateljima Srbije i srpskog naroda.

Dodik je pozvao sve sudionike sinoćnjih dešavanja na razum, poručivši da ulica nije mjesto gdje se rješavaju bilo kakvi problemi, saopšteno je iz kabineta srpskog člana Predsjedništva BiH.

“Sve probleme, ako postoje, treba rješavati u institucijama, demokratskim putem, a ne nasiljem i rušenjem sopstvenog grada i imovine. Nasilje niko ne voli i to je ono što je najmanje potrebno Srbiji u ovom trenutku”, istakao je Dodik.

On je ocijenio da sve političke snage u Srbiji treba da se se okupe i zajedno bore protiv pandemije virusa korona, a svako “dešavanje” ulice smanjuje tu mogućnost i ugrožava poziciju Srbije, njenu snagu i moć posebno u pregovoračkim procesima sa Prištinom koji joj predstoje.

Srpski član Predsjedništva BiH podsjetio je da je pandemija virusa korona zahvatila cijeli svijet, a ne samo Srbiju, te da sve zemlje uvode mjere u zavisnosti od epidemiološke situacije.

“Nije Srbija uvela rigorozne mjere iz hira već samo sa jednim ciljem – suzbijanja širenja virusa korona i zaštite zdravlja građana. S toga to nije i ne može biti razlog za bilo kakve nerede. Za sve postoji mjesto da se problemi iznesu i riješe, a to su institucije države”, naglasio je Dodik.


Povezane vijesti

U Beogradu skup protiv nasilja, desetine hiljada ljudi u šetnji, blokade Gazele i Brankovog mosta

eTrebinje

Dodik: “Putujem u Rusiju 23. maja”

eTrebinje

Dodik: Niko nije prekinuo saradnju sa Amerikom

eTrebinje

Vlahovićeve majstorije za krucijalna tri boda Srbije

eTrebinje

Dodik: Ako Šmit nametne zakon o imovini, donijećemo odluku o samostalnosti Srpske

eTrebinje

Dodik: Izgradnja aerodroma i brze ceste – budućnost Trebinja i regije

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više