eTrebinje
Najnovije Trebinje

Preuzmite online obrazac za ulazak u Hrvatsku – Evo šta treba da popunite

Izvor:

Fotografija:


Štab civilne zaštite Hrvatske donio je odluku da je državljanima iz Evropske unije dozvoljen ulaz u Hrvatsku bez dokazivanja svrhe ulaska, dok zemlje izvan Evropske unije, tzv. treće zemlje, među kojima je i Bosna i Hercegovina, na graničnim prelazima moraju dokazati svrhu ulaska.Na ovaj način ukinuta je mjera  14 – odnevne samoizolacije koja je donedavno važila za gradane BiH .

Državljani Bosne i Hercegovine koji žele ući u Hrvatsku mogu ispuniti obrazac na internetu kako bi se smanjile gužve i čekanje na granici.

U aplikaciji morate, između ostalog, objasniti razlog putovanja i period tokom kojeg ćete boraviti u Hrvatskoj i navesti objekat smještaja.

Obrazac preuzmite  OVDE

Hercegovina Press


Povezane vijesti

Srpski narodnjaci zabranjeni u Hrvatskoj: “Gradonačelnik me zvao pijan i j**** mi srpsku mater”

eTrebinje

Hrvatskoj prijeti haos: Ljudi bježe iz zemlje?

eTrebinje

Hrvati bijesni, žale se na masovna poskupljenja

eTrebinje

Šta smijete unijeti u Hrvatsku i kolike su kazne

eTrebinje

Ovo je šest najvažnijih promjena koje u Hrvatskoj danas stupaju na snagu

eTrebinje

Šta će ulazak Hrvatske u Šengen značiti za BiH

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više