eTrebinje
Najnovije Trebinje

Škola u Petrovom Polju dobiće digitalizovane učionice

Izvor: Radio Trebinje/M.I.

Fotografija: Radio Trebinje


Područno odjeljenje OŠ “Vuk Karadžić” Trebinje, koje se nalazi u Petrovom Polju uskoro će biti spojeno na optički kabl, tako da će učenicima od naredne školske godine na raspolaganju biti brzi internet.

Takođe, planirano je da sve učionice imaju mogućnost spajanja na internet, a pojedine učionice biće interaktivne.

„Planiramo da digitalizujemo sve učionice koje će u novoj školskoj godini dobiti brzi internet, tako da ćemo samim tim poboljšati i kvalitet nastave u područnom odjeljenju, a samim tim biće osavremenjena nastava u informatičkom kabinetu, a na radost nastavinka i učenika koji pohađaju ovu školu“, kazao je Aleksandar Vukanović, direktor Osnovne škole „Vuk Karadžić“.

Cilj je, kažu, veća primjena novih tehnologija u obrazovanju, te jačanje kreativnosti, inovativnosti i kritičkog promišljanja.

Uporedo sa modernizacijom objekta u Petrovom Polju izvode se radovi na adaptaciji objekta i sportskog terena u centralnoj školi u Policama, tako da će ova škola nakon više decenija konačno dobiti novi izgled.


Povezane vijesti

Bileća: Gradskim vlastima se ne sviđa boja fasade, u školu poslali inspekciju

eTrebinje

Užas u školi, učenici se iživljavali nad profesoricom (VIDEO)

eTrebinje

U Petrovom Polju otvorena ambulanta porodične medicine

eTrebinje

U Ljubinju onlajn nastava do petka

eTrebinje

Počela rekonstrukcija škole u Gorici

eTrebinje

Da li će knjige postati stvar prošlosti?

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više