eTrebinje
Najnovije Trebinje

Besplatni udžbenici za 28 đaka iz socijalno osjetljivih kategorija

Izvor: SRNA

Fotografija: Ilustracija

gradska-uprava-trebinje
Grad Trebinje

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić uručio je danas komplete školskih udžbenika za 28 osnovaca iz socijalno osjetljivih kategorija, za šta je Gradska uprava izdvojila 4.000 KM.

Ćurić je rekao da su udžbenici nabavljeni za 28 učenika od trećeg do devetog razreda iz tri trebinjske osnovne škole, za koje je, u saradnji sa Centrom za socijalni rad i školama, procijenjeno da im je ta vrsta pomoći neophodna.

“Gradska uprava je tu da podrži u slučaju da direktori škola procijene da postoji još neko kome bi naša pomoć bila neophodna”, rekao je Ćurić i dodao da je ključno da se ovi problemi rješavaju sistemski.

On je napomenuo da je riječ o učenicima koji nisu obuhvaćeni programima Vlade Republike Srpske, koja je ove godine obezbijedila besplatne udžbenike za učenike od prvog i drugog razreda.


Povezane vijesti

Mjesečna naknada za djecu bez jednog ili oba roditelja od 100 do 150 KM

eTrebinje

Saopštenje za javnost – Vukanoviću ni krsna slava Grada nije prepreka da iznosi laži i vrijeđa predstavnike Grada

eTrebinje

Grad Trebinje objavio Javni poziv za dodjelu višednevnog putovanja za izuzetno uspješne studente

eTrebinje

Državnom prvaku u biciklizmu od Grada Trebinja profesionalno biciklo od 8.000 evra

eTrebinje

Grad Trebinje plaća smještaj za porodice pacijenata koji se liječe na UKC RS

eTrebinje

Brojne novčane nagrade za najbolje srednjoškolce

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više