eTrebinje
Najnovije Trebinje

Najbolji poslovi ove sedmice: Traže se trgovic, komercijalni radnici, vozači, konobari,…

Izvor: etrebinje

Fotografija: Ilustracija


Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U saradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovu sedmicu. Prijavite se i sretno!

 

Mobia d.o.o. traži unapređivača prodaje (m/ž) u Dubrovniku. Rok prijave je 27.8. Uvjeti su komunikativnost, prilagodljivost radu, kreativnost. Poslodavac nudi stručnu edukaciju uz rad, napredovanje, dnevne i mjesečne bonuse i stimulacije. Prijavite se.

Auro Domus d.o.o. zapošljava trgovca/ djelatnika u mjenjačnici – sezonski (m/ž) za Korčulu. Traži se osnovno poznavanje rada na računalu. Rok prijave je 29.8. Aplicirajte.

Agro Gold d.o.o. zapošljava u Opuzenu na poziciji komercijalni administrator (m/ž). Rok prijave je 13.9. Prednost je završeno obrazovanje ekonomske ili trgovačke struke. Uvjeti su poznavanje engleskog jezika, komunikativnost, pedantnost, ažurnost, dobro poznavanje rada u MS Office-u. Više na linku.

Mozaik d.o.o. traži kuhare (m/ž), pomoćne kuhinjske radnike (m/ž) i sobare (m/ž) u Dubrovniku. Potrebno je više osoba za rad. Rok prijave je 11.9. Posao obuhvaća samostalnu i pravovremenu pripremu jela. Više na linku.

 

Bio Sculpture d.o.o. zapošljava prodavača (m/ž), kozmetičara (m/ž) i marketing managera (m/ž) za rad u mjestu Mlini. Rok prijave je 31.8. Potrebno je relevantno radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Provjerite kako aplicirati na željeni posao ovdje.

 

Atlantic Kitchen d.o.o. zapošljava kuhare (m/ž) za rad u Dubrovniku. Rok prijave je 31.8. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od godine dana. Provjerite detalje ovdje.

 

Pharaoh Adriatic Rent j.d.o.o. zapošljava vozača B kategorije (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a rok prijave je 31.8. Potrebno je posjedovanje vozačke dozvole B kategorije i poznavanje engleskog jezika. Provjerite kako aplicirati.

 

Mediteran Security d.o.o. zapošljava instalatera / zaštitara tehničara (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a rok prijave 31.8. Potrebna je minimalno završena srednja stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije. Više na linku.

 

Samo zabava j.d.o.o. zapošljava konobara (m/ž) u Opuzenu. Rok prijave je 31.8. Potrebno je radno iskustvo od godine dana i srednja stručna sprema. Više na linku.

 

Babić pekara d.o.o. zapošljava prodavače (m/ž) u Dubrovniku. Rok prijave je 28.8. Potrebna je srednja stručna sprema, a radno iskustvo je poželjno. Više na linku.

 


Povezane vijesti

U tuči u Dubrovniku napadnut Sarajlija, Trebinjac, Dubrovčanin i Makedonac

eTrebinje

Cavtat proglašen za najbolju destinaciju za medeni mjesec u Evropi

eTrebinje

Sin ubio oca u Dubrovniku

eTrebinje

Trebinjski crkveni hor održao koncert u Dubrovniku

eTrebinje

Tragedija u Dubrovniku: U eksploziji u skladištu poginula jedna osoba

eTrebinje

Trebinjci pohrlili u Dubrovnik, a u butigama s one strane granice sve je manje Dubrovčana

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više