eTrebinje
Trebinje Sport

“Škole sporta” – četvrta sezona

Izvor: TrebinjeLive.info

Fotografija: TrebinjeLive.info


Nakon uspješnih tri godine postojanja projekta “Škola sporta”, u okviru SD “Leotar”, gdje su kroz raznovrsne treninge u različitim sportovima pružili mogućnost besplatnih treninga djeci u sportskoj dvorani “Miloš Mrdić”, na olimpijskom bazenu “Banje”, teniskim terenima, organizujući i školu skijanja, sutra počinje četvrta sezona škole sporta.

Iz Sportskog društva „Leotar“ kažu da i ove godine, djeca će imati mogućnost besplatnog treniranja pod nadzorom profesora fizičkog vaspitanja i fizioterapeuta. Po drugi put, u saradnji sa Javnom ustanovom “Naša radost” treninzima će se priključiti i najstarija predškolska grupa, od pet do šest godina. Grupe će biti formirane poštujući preporučene epidemiološke mjere.

Prvi trening će biti održan u sportskoj dvorani “Miloš Mrdić“ sa početkom u 9.30 časova.


Povezane vijesti

U Trebinju otvorena ljetna škola sporta, okupiće više od 1.000 sportista

eTrebinje

Završni trening sa polaznicima Škole sporta

eTrebinje

Nakon praznične pauze, škola sporta nastavlja sa radom

eTrebinje

“Škola sporta” – Upis djece od 6 do 10 godina

eTrebinje

Škola sporta – pokazni trening tenisa na teniskim terenima u naselju “Tini”

eTrebinje

Škola sporta nastavlja sa radom

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više