eTrebinje
Ostali sportovi Sport

Atletičarima Leotara pet medalja na Prvenstvu Srpske

Izvor: Ratomir Mijanović

Fotografija: Ratomir Mijanović


Članovi Atletskog kluba “Leotar” osvojili su pet medalja na Prvenstvu Republike Srpske u Sokocu, od čega po dvije zlatne i srebrne i jednu bronzanu.

Diana Kovač je oborila lični rekord u skoku u vis za seniorke od 165 centimetara. Ovaj uspjeh Diana je upotpunila u troskoku gdje je osvojila drugo mjesto.

Bol u ruci koji je bio tolikog intenziteta da nije mogla da završi takmičenje, spriječio je Ninu Zurovac da nakon drugog mjesta u bacanju diska za seniore ponovi sličan uspjeh i u bacanju koplja.

Vrijedan rezultat ostvarila je Anastasija Janjić koja je osvojila treće mjesto u trci na 100 metara.

Lijepu priču članova “Leotara” upotpunila je štafeta 4×100 metara za žene u seniorskoj konkurenciju gdje su prvakinje RS u dominantnom stilu postale Andrea Dobranić, Anastasija Janjić, Diana Kovač i Sandra Rosandić.


Povezane vijesti

Atletičari „Leotara“ briljirali na juniorskom prvenstvu Srpske

eTrebinje

Srna i Vasja se okitili medaljama na Prvenstvu BiH u atletici

eTrebinje

Atletičarima “Trebinja” sedam medalja, Marko Šuković šampion Srpske u skoku u vis

eTrebinje

Vanja Spaić osvojila titulu balkanskog prvaka u bacanju koplja

eTrebinje

Atletičarke Leotara briljirale na prvenstvu u Sarajevu

eTrebinje

Vanja Spaić do zlata sa novim rekordom

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više