eTrebinje
Najnovije Trebinje Region

Sedmična ponuda poslova u Dubrovniku

Izvor: etrebinje

Fotografija: Ilustracija


Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U saradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ove sedmice. Prijavite se i srećno!

Metro zapošljava administratora / blagajnika (m/ž) u Dubrovniku. Rok prijave je 7.9. Uvjeti su minimalno srednja stručna sprema, osnovna računalna pismenost, poznavanje blagajničkog poslovanja. Poželjno je iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Aplicirajte.

Stomatološka ambulanta Dr. Sanja Radić Miović zapošljava asistenta u ambulanti dentalne medicine (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a rok prijave 1.10. Potrebna je godina dana radnog iskustva i završena srednja škola. Više o poslu na linku.

In Line d.o.o. zapošljava keramičare (m/ž). Potrebno je više izvršitelja. Mjesto rada je Metković, a rok prijave 11.9. Traži se radno iskustvo od dvije godine na poslovima postavljanja keramike. Više na linku.

Atlantska plovidba d.d. traži pravnog referenta (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a rok prijave 8.9. Potrebno je radno iskustvo od pet godina na istim ili sličnim poslovima, napredno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, znanje rada na računalu. Prednost donosi položen pravosudni ispit. Više na linku.

Da ljepoti d.o.o. traži spa terapeuta (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a rok prijave 15.9. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od godine dana. Poslodavac osigurava smještaj. Potražite više ovdje.

Laguna Trade d.o.o. zapošljavaju računovodstveno – knjigovodstveni referent (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a rok prijave je 26.9. Uvjeti su iskustvo na financijskim, administrativnim i računovodstveno-knjigovodstvenim poslovima, poznavanje robno-materijalnog knjigovodstva i znanje stranog jezika. Više na linku.

Spinalne ozljede Zagreb zapošljavaju osobnog asistenta (m/ž). Mjesto rada je Korčula, a rok prijave je 8.9. Potrebna je srednja stručna sprema. Detalje provjerite ovdje.

Agro Gold d.o.o. zapošljava u Opuzenu na poziciji komercijalni administrator (m/ž). Rok prijave je 13.9. Prednost je završeno obrazovanje ekonomske ili trgovačke struke. Uvjeti su poznavanje engleskog jezika, komunikativnost, pedantnost, ažurnost, dobro poznavanje rada u MS Office-u. Više na linku.

Mozaik d.o.o. traži kuhare (m/ž), pomoćne kuhinjske radnike (m/ž) i sobare (m/ž) u Dubrovniku. Potrebno je više osoba za rad. Rok prijave je 11.9. Posao obuhvaća samostalnu i pravovremenu pripremu jela. Više na linku.

Pauk d.o.o. zapošljava pomoćnog konobara (m/ž). Mjesto rada je Metković, a rok prijave 30.9. Posao obuhvaća pripremu napitaka, posluživanje i naplatu istih. Potrebna je završena srednja škola. Više na linku.


Povezane vijesti

SEDMIČNA PONUDA POSLOVA U DUBROVNIKU Traže se prodavci, konobari, građevinci,…

eTrebinje

SEDMIČNA PONUDA POSLOVA U DUBROVNIKU Traže se tesari, građevinski radnici, mehaničari…

eTrebinje

SEDMIČNA PONUDA POSLOVA U DUBROVNIKU Traže se farmaceutski tehničari, spremači, konobari, kuvari…

eTrebinje

SEDMIČNA PONUDA POSLOVA U DUBROVNIKU Traže se farmaceutski tehničari, trgovci, konobari…

eTrebinje

Sedmična ponuda poslova u Dubrovniku

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više