eTrebinje
Svijet Vijesti

Zaplijenjeno 1,7 tona kokaina vrijednog 160 miliona funti

Izvor: Agencije

Fotografija: Ilustracija


Britanska kraljevska mornarica zaplijenila je 1,7 tona kokaina na Karibima, vrijednosti 160 miliona funti, piše „Dejli mejl“.

Kokain je zaplijenjen u zajedničkoj operaciji sa Američkom obalskom stražom i holandskom mornaricom.

Ovo je druga pljenidba u posljednja dva dana nakon što je zaplijenjeno 264 kilograma kokaina u odvojenoj operaciji u istom regionu.

U najnovijem slučaju, osim kokaina, zaplijenjeno je i 28 kilograma amfetamina.

Komandant broda „RFA Argus“ kapetan Kevin Rimel rekao je da je priveden veliki broj krijumčara i da je zaplijenjena velika količina droge.

„Kraljevska mornarica je još jednom pokazala svoju profesionalnost i taktičnu operativnu sposobnost u okviru međunarodnih napora da se zaustavi ilegalno krijumčarenje droge“, rekao je Rimel.

On je dodao da je zahvaljujući tim naporima zaplijenjena droga vrijedna 160 miliona funti koja nikada neće doći do ulica Britanije.


Povezane vijesti

Kako je došlo do najveće zapljene kokaina u CG-Policajci se zapanjili kada su otkrili šta piše na pakovanjima švercovane droge! (FOTO)

eTrebinje

Izazvao saobraćajku pa pobjegao – U vozilu mu pronađene cigarete vrijedne 100.000 KM

eTrebinje

U Gacku zaplijenjene cigarete vrijedne oko 100.000 KM

eTrebinje

Rekordna zapljena kokaina u luci Ploče

eTrebinje

Na graničnom prelazu Ilino brdo zaplijenjeno 150 kilograma skanka, uhapšen vozač

eTrebinje

Zbog duga od 14.693 KM Bilećanin ostao bez automobila

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više