eTrebinje
Republika Srpska Vijesti

Imenovan v.d. direktora KPZ Banjaluka

Izvor:

Fotografija:


Dragan Jevđenić, načelnik Službe za zaštitu integriteta i zakonitosti u radu, trebalo bi danas da preuzme dužnost v.d. direktora KPZ Banjaluka.

Kako prenose mediji, ministar pravde Anton Kasipović juče je potpisao rješenje o imenovanju Jevđenića za v.d. direktora, a danas bi u prostorijama KPZ-a trebalo da bude obavljena primopredaja.

Jevđenić godinama radi u MUP-u Republike Srpske, obavljao je važne pozicije među kojima je i ona načelnika Uprave policije, a na poziciju sa koje odlazi MUP će u narednom periodu da imenuje njegovu zamjenu.

Radenko Vujasin, koji je preuzeo dužnost nakon smjene Gorana Selaka vraća se na mjesto zamjenika direktora KPZ.

Do ove smjene je došlo nakon što je SPS koju vodi Goran Selak “istjerna” iz skupštinske većine, koju predvodi SNSD zbog navodno nedovoljnog rada na terenu za kandidata SNSD u Banjaluci.

SPS koji su nastali cijepanjem Socijalističke partije koju vodi Petar Đokić kratko su bili miljenici SNSD-a i njenog lidera. Njihovo mjesto je ponovo zauzeo Petar Đokić.

 

Izvor: rtvbn.com


Povezane vijesti

Uhapšen direktor dobojske bolnice Mladen Gajić

eTrebinje

Imenovana dva načelnika odjeljenja i jedan direktor

eTrebinje

Nedeljko Lambeta imenovan za v.d. direktora Bolnice Trebinje

eTrebinje

Mišeljić – HET je stub razvoja Trebinja i Hercegovine

eTrebinje

Osnovano novo preduzeće “Aerodrom Trebinje”, postavljen i direktor

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više