eTrebinje
Košarka Sport

LEO ubjedljiv u hercegovačkom derbiju

Izvor: Radio Trebinje

Fotografija: Radio Trebinje


Košarkaši „Leotara“ pobijedili su večeras na svom terenu „Zrinjski“ iz Mostara rezultatom 94:77, po četvrtinama 27:21, 24:25, 22:16 i 21:15, u utakmici 10. kola Prvenstva BiH.

U hercegovačkom derbiju protiv lidera na tabeli Trebinjci su pružili izuzetnu partiju, a gostima iz Mostara pripale su samo početne minute susreta. Već sredinom prvog perioda domaći preuzimaju vođstvo, koju su do kraja susreta samo povećavali.

Tokom treće četvrtine prednost za „Leotar“ uglavnom je dvocifrena a sredinom posljednjeg perioda dostiže i maksimalnih +22, kada je favorizovanim Mostacima preostala samo borba za častan poraz, njihov tek drugi ove sezone.

Najefikasniji među Trebinjcima bili su Stefan Mijović sa 26, Božo Đurasović sa 17, te Marko Raičević i Nemanja Milidragović sa po 11 postignutih poena.

U devet odigranih susreta Prvenstva BiH tim Mira Vukoja zabilježio je pet pobjeda i četiri poraza.


Povezane vijesti

Leotar savladao Promo u Donjem Vakufu

eTrebinje

Pobjeda košarkaša Leotara u Bregovima

eTrebinje

Pobjeda košarkaša na gostovanju u Bijeljini

eTrebinje

Leotar poražen od Slavije na početku prvenstva

eTrebinje

Mali majstori velikog srca

eTrebinje

Ičelić: Zaslužili smo plasman u ABA 2 ligu

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više