eTrebinje
Moda i ljepota Zabava

Pletene kape u trendu i ove zime

Izvor:

Fotografija:


Moderni šeširi i druge kape u hladnoj sezoni možda su važan dodatak u garderobi žena i djevojaka, ali služe i kao sjajan ukras i štite od hladnoće.

Modni stilovi kapa za žene mogu se naći u različitim stilovima. U ovoj sezoni stručnjaci savjetuju da birate trendy šešire, pletene modele, više klasičnih beretki, bucket hat i slično.

Za dame koje vole diskretan i poslovni stil odjeće, dizajneri su predstavili pletene beretke. Osim što izgledaju elegantno i ženstveno, također i štite od hladnoće. Jesenska moda prepuna je zanimljivih detalja.

Osim trendi šalova i marama u svim bojama koje ove godine možete lako pronaći i kombinovati na razne načine i razne kape mogu začiniti svaki stajling.

 

Bucket hat nastavio je svoje stilsko putovanje od ljeta, a sada dolazi u raznim vodootpornim i varijantama od krzna. Beretka odlično pristaje odijelima i kombinacijama u boji, a može se nositi na čelo ili na stranu.

Budite kreativni, zaštitite glavu od hladnoće, spojite ugodno s korisnim i pronađite kapu koja će najbolje okarakterisati vaš modni izražaj.

 

Izvor: Dnevni avaz


Povezane vijesti

Šta svaka žena mora da ima u svom ormaru?

eTrebinje

TREBINJSKI DON MICHEL: Ono što je Nikola Tesla u nauci, ja sam u modnim trendovima u ovom gradu

eTrebinje

Kožne mini suknje idealne za zimske dane

eTrebinje

Vesele nijanse: Nježna žuta obojiće novu modnu godinu

eTrebinje

Bijele pantalone za svaku priliku

eTrebinje

Elegantna zamjena za kapute: Ovaj topli komad isplati se imati u ormaru

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više