eTrebinje
Republika Srpska Vijesti

Stanivuković najavio prijave protiv vrha bivše vlasti, tvrdi da je pod prismotrom

Izvor: Nezavisne

Fotografija: Nezavisne


Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, najavio je podnošenje krivičnih prijava protiv Mladena Ćućuna, šef Odsjeka za poslove civilne zaštite i profesionalne teritorijalne vatrogasne jedinice Banjaluke, Milenka Letića, šefa Odjeljenja komunalne policije Banjaluke, čelnih ljudi Akvane i Igora Radojičića, bivšeg gradonačelnika Banjaluke jer je, kako tvrdi, neke od spornih dokumenata za koje se podnose prijave, potpisivao.

Stanivuković je rekao da je u prvom mjesecu aktivnosti na reviziji poslova koji su rađeni u gradu u ranijem priodu uočeno da većina bilborda u gradu nisu registrovana, a nije plaćana ni komunalna naknada, za šta je optužio, kako je rekao, i nećaka Milorada Dodika, srpskog člana Predsjedništva BiH.

“Za ove neplaćene naknade mogla se isplatiti mjesečna karta za penzionere ili besplatni udžbenici. Kada kažu da nema novca, evo gdje je novac”, rekao je Stanivuković.

Ćućuna je optužio za preplaćen posao na izgradnji ograde za jedan od objekata Civilne zaštite, kao i za sumnjive aktivnosti u vezi s čišćenjem rijeke Crkvene.

Takođe, rekao je da je u provjeri diploma zaposlenih u upravi Banjaluke uočeno više sumnjivih diploma, za šta je pozvao nadležne da izvrše provjere.

Dodao je da je uočeno da je on lično pod nečijom prismotrom, i pozvao je nadležne da utvrde o čemu se radi.

“Ne bojim se. Oni mene mogu hvatati na izmišljenim lapsusima a ja njih u kriminalu”, rekao je gradonačelnik Banjaluke.

 


Povezane vijesti

Banjalučanka i Turčin u zanosu: Policija kaznila muškarca i ženu zbog eksplicitnog snimka iz Gospodske ulice (VIDEO)

eTrebinje

Banjalučanka se odrekla kćerke i zeta preko novina

eTrebinje

Ko slabi opoziciju, a ko je prešao crvenu liniju: Stanivuković odbio TV duel, Vukanović mu poručuje DA ĆE GA UNIŠTITI

eTrebinje

VIDEO-Đajića pitali zašto je Stanivuković ove godine mogao ući na UKC:“Djeca kad slušaju morate ih nagraditi“

eTrebinje

Banjalučanka osumnjičena da je sugrađanki danima sipala otrov u kafu

eTrebinje

Stanivuković ukidanjem “kanži” napunio budžet

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više