eTrebinje
Region Vijesti

“SPREMAN SAM ZA POLIGRAF” Lečić se ponovo oglasio, poriče sve optužbe za silovanje glumice

Izvor: Srpska Info

Fotografija: SNEŽANA KRSTIĆ/RAS SRBIJA


Glumica Danijela Štajnfeld je u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu navela da je njen kolega Branislav Lečić misteriozni moćnik iz filmske industrije koji ju je silovao, a sada se glumac ponovo oglasio tim povodom.

Lečić je pozvao nadležno tužilaštvo da mu uputi poziv za saslušanje.

Foto: ZORAN LONČAREVIĆ/RAS SRBIJA

– Ja, Branislav Lečić iz Beograda, najodlučnije poričem bilo kakve optužbe koje su na moj račun iznijete. Nikada u svom životu nisam počinio niti jedno krivično djelo, a kamoli djelo silovanja ili bilo koje njemu srodno ili slično djelo! Koristim ovu priliku da obavijestim kako nadležno tužilastvo, tako i javnost da apsolutno nemam šta da krijem da nemam namjeru da napuštam teritoriju Srbije i ovim putem molim nadležno tužilastvo i MUP Republike Srbije da mi se bez odlaganja uputi poziv radi saslušanja – naveo je glumac u pisanoj izjavi dostavljenoj listu Danas, pa nastavio:

– Takođe, pod punom materijalnom i krivičnom odgovornošću spreman sam da se podvrgnem poligrafskom ispitivanju na sva pitanja, uključujući pitanja o razgovoru sa Štajnfeld koji je objavljen u pojedinim medijima – naveo je Lečić, dodajući da izjavu daje “bez nakljukavanja sedativima, bez upotrebe bilo kakvih lijekova i bez prethodno predočenih mu pitanja“.

Danijela Štajnfeld je prvi put u svom filmu “Zaceli me” izjavila je da je silovana, dok je javnost juče saznala da optužuje Branislava Lečića za to. Zbog ovog događaja Danijela je riješila da se preseli u Ameriku.

 


Povezane vijesti

Još jedna glumica optužila Lečića za silovanje

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više