eTrebinje
Republika Srpska Vijesti

Republički štab izdao naredbu lokalnim štabovima

Izvor: SRNA

Fotografija: SRNA


Imajući u vidu da je epidemiološka situacija u Republici Srpskoj pogoršana, Republički štab za vanredne situacije naredio je lokalnim štabovima da, u skladu sa svojim ovlaštenjima i odgovornošću, preduzmu sve neophodne mjere kako bi se trenutna epidemiološka situacija stabilizovala i stavila pod kontrolu.

U naredbi je navedeno da su štabovi za vanredne situacije u gradovima i opštinama obavezni da o preduzetim mjerama obavijeste Republički štab za vanredne situacije do 5. aprila do 12.00 časova.

Naredba je donesena na osnovu člana 47 Zakona o zaštiti i spasavanju u vanrednim situacijama i Odluke o proglašenju vanredne situacije za teritoriju Republike Srpske.

 


Povezane vijesti

Republički štab: Odmah organizovati davanje buster doze vakcine protiv korone

eTrebinje

Epidemiološka situacija u RS sve složenija, među zaraženima i znatan broj školaraca

eTrebinje

Kakva je situacija na požarištima u Hercegovini? (Video)

eTrebinje

Republički štab produžio mjere u Srpskoj

eTrebinje

Teška epidemiološka situacija u Hercegovini

eTrebinje

Republički štab produžio sve postojeće mjere i za praznike – do 15. Januara

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više