eTrebinje
Najnovije Trebinje

Đule Van Gogh: “Ja odavno planiram da drugo poluvrijeme života provedem u Trebinju”

Izvor: ATV

Fotografija: ATV


Beogradska rok grupa Van Gogh biće zvijezda 21. festivala Moto vikend u Trebinju, koji će se održati danas i sutra.

 

Ovo će za grupu Van Gogh biti prvi živi koncert od izbijanja pandemije i nakon 15 meseci pauze, a zbog čega su veoma uzbuđeni i srećni.

“Mnogo toga se promijenilo. Nakon godinu i po dana izlazimo na binu. Uželjeli smo se koncerata, puta. Neka slova na kojima sam odrastao, vraćam Dučiću večeras. Odnosno, koje sam pozajmio, nadam se da ne zamjerate. Večeras se dešava drugi nastup grupe Van Gogh na moto skupu MK TNT, fantastičnog domaćina. Prvi nastup je bio 2000. godine na prvom skupu, a evo danas 2021. godina i prvi koncert po mom saznanju u regionu. Raduje me što su ljudi iz cijelog regiona tu. Nadam se da ćemo večeras braćo i sestre nazdraviti jednom novom početku poslije svega što nas je u proteklih godinu dana zadesilo i ne vratilo se”; kazao je frontmen grupe Van Gogh, Zvonimir Đukić Đule.

U Trebinje se kako kaže, uvijek rado vraća.

“Ja odavno planiram da drugo poluvrijeme života provedem u Trebinje. Divni ljudi, raspoloženi. Prošetali smo pijacom, kupili smo neku travaricu i sir. Radost je upoznati dobre ljude”, poručio je Đukić te dodao:

“Došao je trenutak da se vratimo u normalne životne tokove i da se vratimo morima, planinama i jezerima. Daće Bog što prije da život ne bude u rukavicama i da padnu maske napokon”, zaključio je on.

 


Povezane vijesti

Koncertom Van Goga počela motorijada (Video)

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više