eTrebinje
Region Vijesti

Napadnut otac Gojko Perović

Izvor: Novosti

Fotografija: Ilustracija


Kako Novosti pišu iz izvora bliskih Mitropoliji crnogorsko-primorskoj, na Cetinju je u nedelju napadnut rektor Cetinjske bogoslovije, otac Gojko Perović!

Oca Gojka, koji je bio sa svojim sinom, napao je DPS aktivista i lokalni kabadahija Božina Čavor.

Na svi sreću, otac Gojko nije povređen i u momentu slanja ovog izveštaja nalazi se u prostorijama Odelenja bezbednosti Cetinje gde daje izjavu o još jednom ataku DPS ‘aktivista” na njega i SPC u crnoj Gori.

Da podsetim, ovo je treći napad na sveštenstvo Mitropolije crnogorsko-primorske na Cetinju. U prethodna dva se jurišalo osim na sveštenstvo i n Cetinjski manastir čak i u prisustvu policije koja ej to mirno posmatrala dok stavar nije poprimila ozbiljnije razmere.

Pre mesec dana, huligani su na Cetinju napali u gluvo doba noći učenike Cetinjske bogoslovije, koji su se u to vreme nalazili u svojim spavaonama. Nakon napada, roditelji napadača su izrazili žaljenje, ali, incidenti su uestali što se dovodi u vezu sa pripremom atmosfere fašistički nastrojenih krugova za ”doček” Patrijarha Srpskog Porfirija, koji bi u septemrbu trebalo d au ovom gradu u čin mitropolita crnogorsko-primorskog, uvede vladiku Joanikija.

Da podsetimo, napadač na oca Gojka je prepoznat ka mrzitelj SPC, koji je već jednom brutlno napao crkvenjaka iz manastira, a poznat je i po incidentu koji je priredio poslanicima Demokrata…


Povezane vijesti

„Udarali su me gdje su stigli“ Ispovijest dječaka Lazara koga su danas na Kosovu pretukli Albanci

eTrebinje

Detalji eksplozije u Istanbulu: Žena aktivirala bombu, broj povrijeđenih premašio 80

eTrebinje

Obdukcioni nalaz ubice sa Cetinja: Od pet metaka u tijelu samo jedan policijski

eTrebinje

Udario vozača autobusa i poprskao ga biber sprejom

eTrebinje

Na Cetinju održana komemoracija: Crnu Goru ujedinili bol i tuga

eTrebinje

“Policija pregovara sa čovjekom koji je ubio napadača na Cetinju”

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više