eTrebinje
Hercegovina

Fočak “oprao” više od 100.000 KM

Izvor: SRNA

Fotografija: SRNA


Policija je u stanu i vozilu koje koristi Fočak čiji su inicijali M.Đ. (20) pronašla 9.000 KM, više USB stikova, mobilni telefon i uplatnice za koje se sumnja da su falsifikovane i da ih je koristio prilikom pranje novca i falsifikovanja isprave, čime je stekao protivpravnu imovinsku korist od 136.000 KM.

Iz Policijske uprave Foča saopšteno je da je M.Đ. osumnjičen da je ova krivična djela počinio u periodu od 2018. godine do jula 2021.

Pretres stana i vozila izvršeni su juče pod nadzorom nadležnog okružnog javnog tužilaštva, a prema naredbi Osnovnog suda u Foči, navodi se u saopštenju.

Istog dana u prostorijama Policijske uprave Foča izvršena je kriminalistička obrada nad licem M.Đ, dok su pronađeni predmeti privremeno oduzeti i biće predmet vještačenja radi dokazivanja krivičnih djela za koje će biti podnesen odgovarajući izvještaj, naveli su iz Policijske uprave.


Povezane vijesti

Foča: Ginekolog uzeo mito, beba pala na pod

eTrebinje

Četvoro uhapšenih u Foči, na kladioničarskim prevarama uzeli 668.200 KM

eTrebinje

Ko će odgovarati zbog teške povrede bebe: Prilikom porođaja dijete ispalo babici iz ruku

eTrebinje

Fačaci u problemima: Obilne padavine nanijele velike štete, bujice plavile imanja i objekte (FOTO)

eTrebinje

“Pala” grupa u Foči na osnovu Sky aplikacije

eTrebinje

Foča: odjeknula Milanova dobrota

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više