eTrebinje
Najnovije Trebinje

U Srpskoj 83 novooboljelih, 22 iz Trebinja

Izvor: RTRS

Fotografija: Ilustracija


Od posljednjeg izvještaja o epidemiološkoj situaciji u Republici Srpskoj, u posljednja 24 časa, u Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske, Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske, Univertzitetskoj boilnici u Foči te u bolnicama Sv. Vračevi u Bijeljini i Sv. apostol Luka u Doboju izvršeno je testiranje 399 laboratorijskih uzoraka, a novi virus korona potvrđen je kod 83 osobe.

Radi se o 35 muškarca i 48 žena, od kojih je 12 mlađe, 55 srednje i 16 starije životne dobi.

Prema mjestu prebivališta 22 osobe su iz Trebinja, 14 iz Bijeljine, po sedam iz Banjaluke i Teslića, pet iz Mrkonjić Grada, po četiri iz Nevesinja, Prijedora i Srpca, po tri iz Gradiške, Kozarske Dubice i Prnjavora, dvije iz Zvornika i po jedna iz Bileće, Doboja, Istočne Ilidže, Novog Grada i Foče.

U posljednja 24 časa, Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske prijavljena su dva smrtna slučaja. Radi se od dvije žene srednje i starije životne dobi iz Prijedora i Nevesinja.

Do sada je u Republici Srpskoj potvrđeno 65.017 slučajeva virusa korona, a preminule su ukupno 3.824 osobe kod kojih je potvrđen test na virus korona.

U Republici Srpskoj, od novog virusa korona, do sada se oporavilo 57.980 osoba, a testirano je ukupno 294.904 osobe.

Ukupan broj hospitalizovanih u Republici Srpskoj je 130, u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske 67, a u ostalim bolnicama 63. Na respiratoru je 7 osoba (5 u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske, 2 u ostalim bolnicama).

U Republici Srpskoj pod zdravstvenim nadzorom trenutno je 888 osoba, a nadzor je završen kod 194.041 osoba.


Povezane vijesti

Najnovije istraživanje: Ukoliko ste preležali koronu, kao da ste se vakcinisali

eTrebinje

Rus otkrio: “U SAD stvorena hibridna verzija korone, virus ubio 80 odsto zaraženih”

eTrebinje

Nakon dvije i po godine: Iz SZO poručuju da se nazire kraj pandemije korona virusa

eTrebinje

Za hitnu upotrebu: Odobrena vakcina protiv kovida za inhalaciju

eTrebinje

Otkriven novi test za mjerenje kovid antitjela, saznate sve kod kuće

eTrebinje

U Srpskoj 202 novozaraženih, u Trebinju 26

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više