eTrebinje
Hercegovina

Nestala Hercegovka javila se policiji – Udala se u Doboju

Izvor:

Fotografija: Ilustracija


Mostarska policija je u poslijepodnevnim satima stupila u kontakt s I. T. (20) čiji je nestanak juče prijavio njen otac, M. T. (52), saznaje portal „Avaza“.

Kako je potvrđeno za Avaz u Policijskoj upravi Mostar, djevojka im je rekla da je svojom voljom otišla od kuće i da se udala te da nema potrebe za potragom. Ona je, također, policiji rekla da se nalazi na području Doboja. Podsjetimo, njen otac je juče u 12:20 sati prijavio nestanak, a sinoć je, kako je jutros saopšteno oz MUP-a HNŽ, u 20:15 sati obavijestio policiju o tome kako je došao do saznanja „da je njegova kćerka negdje u Vrapčićima“. Iako je policija odmah reagovala na datoj adresi u tom mostarskom prigradskom naselju, djevojka nije pronađena, a nakon toga je raspisana potraga u koju su bile uključene i druge policijske agencije.

 


Povezane vijesti

Trebinje: Dvoje zaposlenika dio pazara predavali na banku, dio ostavljali sebi

eTrebinje

„Odluka je jednoglasna“ Vučić poručio da će Srbija ujutru poslati zahtjev za VRAĆANJE VOJSKE NA KOSOVO

eTrebinje

Mediji: Kosovska policija “lovi” Srbe i puca na njih

eTrebinje

Policajci osumnjičeni da su oplačkali migrante: Oduzeli im 700 evra?

eTrebinje

“Evo za ovu kaznu” Snimio “čašćavanje” policajca i objavio na društvenim mrežama (VIDEO)

eTrebinje

ČIJA JE DROGA Rekordna zapljena 73 kilograma kokaina u Doboju (FOTO)

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više