eTrebinje
Republika Srpska Vijesti

BEGIĆ U BOLNICI: Zbog videa, ucjena i pritisaka odbornik završio na psihijatriji i podnio ostavku!

Izvor: Gerila

Fotografija: Gerila


Odbornik, Ivan Begić, objavio je danas da se zbog ucjena, pritisaka i privatnih videa povlači iz politike i Skupštine grada Banjaluka.

“Nakon mjeseci ucjena, psihičkog maltretiranja i prijetnji, danas je pušten moj privatni snimak koji se preko stranačkih baza naših protivnika šalje građanima i širi društvenim mrežama. Zbog istog snimka traženo mi je pola miliona KM, a zbog pritisaka i prijetnji koje trpim moje zdravstveno stanje se naglo pogoršalo. Zbog svega toga danas sam ponovo kod psihijatra i ne osjećam se dobro. U politiku sam ušao čista srca i iskrenih namjera, ali prljava igra političkih protivnika više ne bira sredstva”, napisao je Begić na društvenim mrežama.

Napisao je da je pomenuto snimak došao i do njegovoh roditelja koji su potrešeni.

“Moj privatni video snimak poslali su mojim prijateljima, a najviše boli činjenica da su snimak poslali mojim roditeljima kojima je ozbiljno narušeno zdravstveno stanje. Oštro demantujem da je video povezan sa mojim saradnicima ili bilo kim iz javnog života. Iako smatram da svako ima pravo na privatni život, svjestan sam odgovornosti koju imam kao javna ličnost, zbog toga se povlačim iz politike, predajem mandat odbornika i napuštam PDP”, napisao je on.

Podsjećamo, iako se nije znalo o čemu se radi, na društvenim mrežama često se pominjao neki privatni snimak, a u javnosti ga je često najavljivala i kćerka srpskog člana Predsjedništa BiH, Gorica Dodik.


Povezane vijesti

Ivan Begić otvorio televiziju

eTrebinje

Nakon Dogana i Kabić podnosi ostavku na mjesto ministra

eTrebinje

Finansijski direktor Elektroprivrede podnijela ostavku

eTrebinje

Lučić podnio ostavku

eTrebinje

Preokret: Ivan Begić i Ćamil Duraković novi potpredsjednici Republike Srpske

eTrebinje

Ana Brnabić podnijela ostavku

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više