eTrebinje
Republika Srpska Vijesti

DNS formira treći politički blok u Srpskoj

Izvor: Nezavisne

Fotografija: Nezavisne


Demokratski narodni savez (DNS) će najvjerovatnije formirati treći politički blok u Republici Srpskoj, u kojem će se okupiti još nekoliko manjih stranaka, saznaju “Nezavisne novine”.

U tom bloku bi, ističe naš izvor, trebalo da budu i Savez penzionera i potomaka, Slobodna stranka Srpske itd.

Naš odlično obaviješteni izvor ističe da se u DNS-u uveliko razmišlja o ovom potezu, nakon što SDS i PDP nisu pokazali preveliko interesovanje za dolazak na sastanak koji je stranka Nenada Nešića sazvala za petak.

Nešić nije želio da komentariše naša saznanja u vezi sa formiranjem trećeg bloka, već je istakao da će o djelovanju ove stranke govoriti u petak, na konferenciji za novinare.

“Neko još nije potvrdio hoće li doći, neko je potvrdio da hoće, znam da neće doći Nebojša Vukanović niti Branislav Borenović. SDS je rekao da će odluku donijeti na sjednici Predsjedništva, a to je u četvrtak”, rekao je Nešić.


Povezane vijesti

Nenad Nešić (DNS) najizglednija opcija za novog ministra sigurnosti BiH

eTrebinje

Rastu tenzije među opozicionarima: Da li su ELIMINISALI VUKANOVIĆA kao kandidata za opšte izbore

eTrebinje

Opozicija najavila proteste

eTrebinje

Nenad Nešić: DNS u Trebinju nije niko napustio već su izbačeni svi oni koji su u politici bili zbog funkcije!

eTrebinje

Nešić Vukanoviću: Dođi na sastanak zbog naroda i Srpske

eTrebinje

Dragan Čović i Nenad Nešić kažnjeni zbog sukoba interesa, odbiće im se 10 posto od plate

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više