eTrebinje
Republika Srpska Vijesti

Jahorina sa najviše rezervacija, slijede Trebinje i Banjaluka

Izvor:

Fotografija: Ilustracija


Svakako da je Јahorina najposjećenija destinacija u Srpskoj, a slijede Trebinje i Banjaluka, poručila je Ana Lakić iz Turističke organizacije Republike Srpske, gostujući u Јutarnjem programu RTRS-a.
– Јahorini na ruku idu i snježne padavine, i zato su tu najbrojnije rezervacije – istakla je Lakićeva.

Ona je ponovila da je potrebno držati se svih propisanih epidemioloških mjera, koje su još uvijek na snazi.

Kada su u pitanju gosti koji dolaze u Srpsku, prednjače najviše oni iz regiona.

– Srbija, Slovenija, Hrvatska, uopšte region dominira među turistima. Potom slijede gosti iz Austrije, Njemačke, nažalost Azija je zatvorena, kao i Turska, koja je imala veliki uzlet turista prije pandemije – rekla je Lakić.

Ona je ponovila da bi vaučeri koji su najavljeni iz resornog ministarstva ponovo mogli biti stimulans za domaće turiste. A tu su još neke destinacije koje su rado posjećene.

– Široka lepeza je destinacija u Srpskoj koji oduzimaju dah pogotovo stranim turistima. Spomenula bi Nacionalni park “Sutjesku”, koja svojom ponudom oduzima dah. Bogatstvo flore i faune, katuni i pogledi na okolinu samo su dio ponude tog rezervata – naglasila je Lakićeva.


Povezane vijesti

Ko će odgovarati zbog teške povrede bebe: Prilikom porođaja dijete ispalo babici iz ruku

eTrebinje

Trebinjski crkveni hor održao koncert u Dubrovniku

eTrebinje

Vaterpolo se ponovo igra u Trebinju: STARA SLAVA NOVE GENERACIJE

eTrebinje

Svakodnevni obroci i topla ljudska riječ za sve korisnike trebinjske Narodne kuhinje

eTrebinje

Slaviša Sredanović: ”Maris” je pred gašenjem! Pokušavao sam godinama razbijati predrasude a nekad je lakše razbiti atom nego predrasudu!

eTrebinje

Za novu bolnicu u Trebinju više od 128 miliona KM

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više