eTrebinje
Magazin

6 originalnih poklona za godišnjicu braka

Izvor: eTrebinje

Fotografija: Pixels.com

pixels.com

Godišnjica braka predstavlja upečatljiv i bitan momenat u životu, kada se obeležava jubilej čvrste veze zasnovane na međusobnom poštovanju i ljubavi.

Kako vreme odmiče, dužina braka se povećava, te je svake godine potrebno biti sve orignalniji prilikom izbora poklona za vašu najvoljeniju osobu. Jubilarne godišnjice predstavljaju naročito veliku obavezu kada se od vas kao partnera očekuje da zasijate.

Znamo da proces odabira mnogima stvara probleme, te smo odlučili da ponudimo nekoliko preporuka kako i vi možete iznenaditi vašu dragu osobu, pa vas pozivamo da nastavite sa čitanjem teksta.

#1 Slatke i dekorativne poslastice oduševiće one sa istančanim ukusom

Upečatljivi pokloni za godišnjicu braka jesu oni koji svom izgledom i ovoga puta ukusom imaju zadatak da zadovolje kriterijume čak i onih sa veoma visokim kriterijumima.

Pored velikog broja različitih kombinacija ukusa za koje se možete odlučiti, prema želji torte, kolači ili krofne mogu biti dekorisani personalizovanim natpisima specijalno prilagođenim ovoj velikoj prilici.

Na vama je da budete kreativni i odaberete savršen spoj ukusa i dizajn koji će oduševiti vašu voljenu osobu. Ovakvi pokloni nikada ne mogu izaći iz mode, zato što se do srca partnera/partnerke najbrže dolazi preko stomaka.

Slatke poslastice raznih oblika, ukusa i dekora mogu biti odlično rešenje kao glavno iznenađenje i kao dopuna većem poklonu ukoliko planirate da partnera poptuno oborite s nogu.

#2 Oduševite voljenu osobu zajedničkim putovanjem

Putovanje jeste poklon sa kojim nikada ne možete pogrešiti, ali se potrudite da destinacija bude što originalnija i u vezi sa ličnim afinitetima, hobijima i strastima vašeg partnera.

Želimo da istaknemo kako je zaista lepo otići na putovanje na neku lepu egzotičnu destianciju, ali možete biti jednako originalni i sa dosta manje novca.

  • Šta bi bilo to što će naročito obradovati vašeg partnera?

Da li je to izolovana planinska brvnara sa kaminom izolovana od civilizacije, prolećni odlazak na planinarenje ili rafting sa prijateljima, sve zavisi od toga koliko se dobro poznajete, a ovo može biti sjajna prilika da vašu voljenu osobu “kupite” za ceo život.

#3 Praktični i korisni pokloni danas su u modi više nego ikada ranije

Ukoliko niste preterani romantik, to je sasvim u redu, a čak i tada možete napraviti savršeno iznenađenje vašem partneru i poklonom učiniti da mu život bude lepši, zabavniji i praktičniji.

Savremeni gedžeti upotpunjavaju način korišćenja uređaja moderne tehnologije i doprinose dodatnim funkcijama značajnim korisnicima. Odličan su poklon za sve urbane i mlade ljude koji su ceo dan u pokretu.

Idealan praktičan poklon dragoj osobi može biti potreban komad garderobe ili obuće. Osluškujte vašeg muža/ženu tokom obilaska tržnih centara, jer možda potpuno slučajno dobijete savršenu ideju.

Mali kućni aparati su takođe čest izbor kao pokloni za godišnjicu, ali se potrudite da odabir na neki način padne na nešto što je personalizovano. Primera radi, ako je vaš partner ljubitelj kafe, nema boljeg poklona za godišnjicu od aparata za kafu.

pixels.com
Pixels.com

#4 Nematerijalni poklon zahteva više kreativnosti

Ponekad je nakon godina braka i veze zaista teško osmisliti originalan materijalan poklon, s obzirom da postoji šansa da je moguće da ste većinu pomenutih stvari već kupovali.

Tada je vreme da se još više potrudite i dodate lični pečat tokom darivanja.

To može biti odlazak na mesto gde ste se upoznali ili prvi put poljubili, kako bi evocirali uspomene i dodatno osvežili vaš brak.

Ukoliko vas vreme posluži, možete organizovati piknik na nekom skrivenom mestu u prirodi sa lepim pogledom. U večernjim časovima to može poslužiti kao odlična destinacija za gledanje u zvezde tokom toplih letnjih noći.

Stepen originalnosti nematerijalnog poklona zavisiće i od vaših afiniteta. Sigurni smo da će vaš partner ili partnerka biti oduševljeni ukoliko za njih nacrtate njihov portret, napišete pesmu ili kreirate personalizovani album slika iz prošlosti.

#5 Kupovina karata za zajednički izlazak

Zajedničko posećivanja raznih kulturnih manifestacija pružiće vam mogućnost da se sjajno provedete. Odaberite kulturni događaj kao što su predstave, koncerti ili festivali i nabavite karte na vreme.

Razmislite o tome kog glumca vaša voljena osoba želi da gleda uživo ili koji bend već neko vreme želi da posluša. Tako ćete iskazati svoju kreativnost i pružiti vašem partneru i sebi savršeno veče za pamćenje.

#6 Uplatite vašoj voljenoj osobi tretman u spa centru i omogućite mu/joj opuštanje na visokom nivou

Mnogi od nas su danas pod stresom, s obzirom na količinu obaveza na poslu i van njega. Svima nama je prema tome potreban povremeni odmor i opuštanje, a ne postoji pravi način za to od tretmana u spa centru.

Možete ih zakazati veoma lako, uglavnom su pristupačni, a garantujemo da će vaš partner biti oduševljen. To je jedinstvena prilika za izbacivanje stresa i relaksaciju, kao i pravi način da pokažete koliko brinete o mentalnom i fizičkom zdravlju vaše najdraže osobe.

Cilj poklona za godišnjicu jeste da svog muža ili ženu učinite posebnim i darujete mu ono što on/ona zaista voli. Mi smo dali neke korisne predloge, a nadamo se da ćete i sami uključiti maštu i pokušati da oduševite voljenu osobu. Srećno!

 

 

 


Povezane vijesti

Državnom prvaku u biciklizmu od Grada Trebinja profesionalno biciklo od 8.000 evra

eTrebinje

Na odmor kolima? Kako da pripremite svoj automobil za duže putovanje

eTrebinje

Godišnjica NATO bombardovanja SR Jugoslavije

eTrebinje

NISU BITNE GODINE Ljubav krunisali brakom mladoženja od 85 i mlada od 79 godina

eTrebinje

Savjeti za održavanje bazena tokom godine

eTrebinje

Đoković poklonom oduševio dječaka (Video)

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više