eTrebinje
Trebinje

Najsavremenije laparoskopske operacije od sada i u JZU Bolnica Trebinje

Izvor: HercegovinaPress

Fotografija: Ilustracija


JZU Bolnica Trebinje nabavila je laparoskopski stub za hirurške grane medicine, najmodernije tehnologije, sa 4K HD rezolucijom, svjetski poznate marke OLYMPUS koji će umnogome unaprijediti kvalitet operacija ali i kvalitet zdravstvene zaštite naših pacijenata.

 

Laparoskopski stub omogućava operacije minimalno invazivnim pristupom što omogućava brži oporavak pacijenata, kraći boravak u bolnici te povratak normalnom životu u najkraćem mogućem roku. Uz pomoć ove opreme hirurgu je omogućeno uočavanje i najmanje promjene u tkivu, mogućeg krvarenja te rane prevencije postoperativnih komplikacija ili njihovo svođenje na minimum.

Dr Luka Anđelić, specijalista ginekologije je juče prvi put izveo više složenih operativnih zahvata uz pomoć novog laparoskopskog stuba. Prim. dr Goran Vasić, specijalista opšte hirurgije, će takođe operativne zahvate žučne kese izvoditi uz pomoć novog laparoskopskog stuba. A u narednom periodu nas očekuje mnogo novih usluga iz oblasti hirurgije, na radost svih nas, a posebno zaposlenih na Odjeljenju za hirurgiju sa ortopedijom.

JZU Bolnica Trebinje u 2022. godini ima jasan cilj, a to je obnavljanje medicinske opreme, proširivanje dijapazona medicinskih usluga kao i nezaobilazna edukacija kadra.


Povezane vijesti

Nova oprema za hercegovačke zdravstvene ustanove

eTrebinje

U septembru gradnja nove bolnice u Trebinju koja će biti regionalnog značaja

eTrebinje

Sastanak o izgradnji bolnice u Trebinju

eTrebinje

Parking gorući problem Bolnice u Trebinju

eTrebinje

Iz Amerike stigao zamjenski uređaj za PCR testiranje u trebinjsku Bolnicu

eTrebinje

Amerika trebinjskoj Bolnici donirala pokvaren uređaj za PCR testiranja

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više