eTrebinje
Najnovije Trebinje

Trebinjski đaci od ponedjeljka u učionicama

Izvor: Radio Trebinje

Fotografija: Ilustracija


Na danas održanoj telefonskoj sjednici trebinjskog Štaba za vanredne situacije donesen je zaključak da od ponedjeljka, 31. januara, nastava u Trebinju opet bude u učionicama.

U obrazloženju ovog zaključka je navedeno da je razmatrana aktuelna epidemiološka situacija u našem gradu, sa posebnim osvrtom na stanje u osnovnim i srednjim školama.

„S obzirom da je broj oboljelih od virusa korona među školskom populacijom zanemarivo mali i da je broj pacijenata pozitivnih na korona virus značajno manji u odnosu na prošlu sedmicu, a na prijedlog direktora osnovnih i srednjih škola, Štab je donio odluku o nastavku redovne nastave od ponedjeljka, 31. januara“, naveli su iz trebinjskog Štaba za vanredne situacije.

Inspekcijski organi nastavljaju sa pojačanim kontrolama provođenja epidemioloških mjera.

„Apel građanima da čuvamo svoje i zdravlje svojih porodica i poštujemo epidemiološke mjere, kao i imunizacija odnosno vakcinisanje kao najbolji oblik borbe protiv korona virusa“, zaključeno je nakon telefonske sjednice Štaba za vanredne situacije.


Povezane vijesti

Ko će odgovarati zbog teške povrede bebe: Prilikom porođaja dijete ispalo babici iz ruku

eTrebinje

Trebinjski crkveni hor održao koncert u Dubrovniku

eTrebinje

Vaterpolo se ponovo igra u Trebinju: STARA SLAVA NOVE GENERACIJE

eTrebinje

Svakodnevni obroci i topla ljudska riječ za sve korisnike trebinjske Narodne kuhinje

eTrebinje

Slaviša Sredanović: ”Maris” je pred gašenjem! Pokušavao sam godinama razbijati predrasude a nekad je lakše razbiti atom nego predrasudu!

eTrebinje

Za novu bolnicu u Trebinju više od 128 miliona KM

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više